Oldal frissítése

Fiskars Hólapát

4,8 5 értékelés
23 590 Ft

Fiskars Hólapát

Mint fűnyírás nyáron vagy ősszel levelek tisztítás, hóeltakarítás egyik rejlő tevékenység a téli hónapoApproxan. Ez megerőltető tevékenység azonban enyhíthetik köszönhetően ez a termék egy jó hírű cég Fiskars, ami mindig hozza az ügyfelek csak a legjobb. Shrnovač je určen pro odklízení lehkého sněhu a díky svým vlastnostem se zaručeně stane vašim nepostradatelným pomocníkem. Úgy találja, hogy használat során hóeltakarítás autóbeálló, járdák tisztítása vagy a teraszokon. A lapát tökéletesen illeszkedik a kéz és az alacsony súly lehetővé teszi, hogy dolgozni vele sokáig nélkül észrevehető fáradtság. Sőt, akkor csak minőségi anyagoApproxól készült, amely garantálja a hosszú élettartamot neki. 

Legfontosabb jellemzők

  • Alumíniumból
  • A tengely szerelt műanyag bevonattal
  • ergonómikus fogantyú
  • kis súly
  • Nem tapadó munka része
  • Szélesség 450 mm, hossza 1530 mm, súly 1700 g

Gyorsan és hatékonyan

Nem csak az alacsony súly, csak 1,7 kg, de még ergonomikus kialakítás lehetővé teszi, hogy kényelmesen és leghatékonyabban megszünteti a frissen hullott hó. A munka minden bizonnyal menni a kezét, köszönhetően teflon asztali lapáttal. A fogantyú van szerelve egy műanyag bevonattal, hogy garantáljuk a kényelmes fogást biztosít. Lopata nem kétséges, hogy ez lesz a kedvenc eszköze a harcot a hó a téli hónapoApproxan. 
 

Paraméterek

Tulajdonságok

Szélesség 45 cm
Fogantyú Ergonomikus
Szín Ezüst

Anyag

Markolat anyaga Fém
Penge anyaga Fém

Méret & súly

Teljes hossz 150 cm
Tömeg 1,7 kg
Kód:  BOR977a
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  1001636
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05