Oldal frissítése

Fiskars 1067195 FiberComp többfunkciós szórópisztoly

12 390 Ft

Fiskars 1067195 FiberComp többfunkciós szórópisztoly

Locsolópisztoly köd-, esőzuhany-, sík, öblítő- vagy sugárpisztollyal, lemosáshoz és szennyeződések eltávolításához, normál öntözéshez és a kényes palánták vagy érzékeny növények rendszeres öntözéséhez és ápolásához.

  • Permetezőpisztoly köd-, esőzuhany-, sík-, öblítő- vagy sugárpisztollyal, öblítéshez és szennyeződések eltávolításához, normál öntözéshez és kényes palánták vagy érzékeny növények öntözéséhez.  
  • Cserélhető SoftGrip szórófej a Fiskars szórópisztolyokhoz és öntözőrudakhoz, kivehető vízszűrővel, ergonomikus elülső szabályozóval ellátott fogantyúval és fokozatmentesen állítható vízhozammal.
  • A locsolópisztoly duplaszilárdságú stabilitást kínál a FiberComp anyagnak köszönhetően, az integrált fém pedig extra szívósságot és időjárásállóságot biztosít. Ezen kívül be- és kikapcsoló zárral rendelkezik, melyet hosszabb használat esetén alkalmazhatunk.
  • Az univerzális méretnek köszönhetően más márkákhoz is használható, a Fiskars moduláris öntözőrendszer része, különösen tartós és fagyálló konstrukció
  • A csomag tartalma: 1 x Fiskars Multi szórópisztoly, 5 funkció, kivehető vízszűrő, FiberComp/fém, univerzális méret, fekete/narancs, 1067195

Paraméterek

Öntöző típusa

Öntöző típusa Pisztoly

Tulajdonságok

Funkciók száma 5 db
Tulajdonságok Fém váz, Átfolyás lezárása

Tulajdonságok

Max. szórási távolság 8 m
Leszúrótüskén nem
Csatlakozás típusa Gyors csatlakozó

Típus

Típus Pisztoly
Kód:  Fis1067195
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1067195
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05