Oldal frissítése

FIELDMANN FZS 1005-A

4,0 14 értékelés
24 790 Ft

FIELDMANN FZS 1005-A

Egy szegélynyírót keresel, amely maximális mobilitást és rugalmasságot nyújt neked fűnyíráskor a hétvégi házban vagy elektromos hálózat nélküli félreeső helyeken? A nagyszerű Fieldmann akkus szegélynyíró könnyen megbirkózik a pázsit lenyírásával például fák, kövek, sziklakeretek és járdaszegélyek körül. Egy huzalnak köszönhetően kaszál, ezért nem kell megfenni az élét. Minden fűnyíráskor lerövidül a huzal és mindig időben ki kell cserélni. 260 mm-es munkaszélességével mindenhová eljut, ahová akarod. A markolatot ergonomikus körfogantyúként valósították meg, amely garantálja a jobb irányítást, főleg ha meredek terepen dolgozol. Annak köszönhetően, hogy be lehet állítani a dőlésszöget, megváltoztathatod a kaszálás szögét, így játszva lekaszálhatod a füvet például a kerti pad alatt. A damilt meghosszabbító félautomata rendszer manuális beavatkozás vagy a munka megállítása nélkül biztosítja a damil megújítását vagy meghosszabbítását. A minőségi Fieldmann akkumulátoros szegélyvágó tömege 2 kg.

Az elsőrangú FIELDMANN FZS 1005-A szegélyvágó lényeges jellegzetességei

  • A kiváló, Fieldmann akkumulátoros szegélynyíró megbirkózik a pázsit alakításával a fák, a kövek, a sziklakeretek vagy a járdaszegélyek körül
  • Egy huzalnak köszönhetően kaszál, amely minden fűnyíráskor lerövidül
  • Vágási szélesség: 260 mm
  • Az üzemelést egy 18 V-os/1,5 Ah-ás akkumulátor biztosítja
  • Egy töltéssel akár 35 percig képes működni
  • Az akkumulátor teljes feltöltése mintegy 240 perc alatt zajlik le
  • A csomagban egy akkumulátor áll a rendelkezésedre
  • Az ergonomikus körfogantyú megkönnyíti a manőverezést, főleg ha meredek terepen kaszálsz
  • A változtatható dőlésszögnek köszönhetően még a kerti pad alatt is kényelmesen lekaszálhatod a füvet
  • A damilt meghosszabbító félautomata rendszer manuális beavatkozás vagy a tevékenység megállítása nélkül biztosítja a damil megújítását vagy meghosszabbítását
  • A minőségi Fieldmann szegélynyíró tömege 2 kg

A kitűnő Fieldmann akkus szegélynyíró bárhol megállja a helyét

Ne engedd a felesleges vezetékeknek, hogy korlátozzanak. A kiváló Fieldmann akkus szegélynyíróval olyan helyeken is lehet dolgozni, ahol nem áll rendelkezésre elektromos energia. Biztonságos üzemelést, valamint kényelmes és hatékony vezérlést garantál. Működését egy 1,5 Ah kapacitású 18 V-os akkumulátor garantálja. Egy töltéssel akár 35 percig tud működni, miközben az akkumulátor teljes feltöltése nagyjából 240 perc alatt történik meg. A remek Fieldmann akkus szegélynyírót egy akkumulátorral vásárolhatod meg.

Paraméterek

Típus

Típus Damilos fűkasza

Meghajtás

Meghajtás Akkus

Vágási rendszer

Vágórendszer Damil

Tulajdonságok

Munkaszélesség 260 mm
Tömeg 2 kg
Markolat típusa Egykezes
Markolat jellemzői Ergonomikus, Állítható szög
Damilhosszabbítás Félautomata

Akkumulátor

Üzemidő 35 perc (0,58 óra)
Töltési idő 240 perc (4 óra)
Akkumulátorok száma 1
Akkumulátor kapacitása 1,5 Ah
Akkumulátor feszültség 18 V
Kód:  BOJ404m
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  FZS 1005-A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20