Oldal frissítése

Fieldmann FZP 6005-E

4,4 13 értékelés
30 590 Ft

Fieldmann FZP 6005-E

A 600 W teljesítményű FZP 6005-E Fieldmann teleszkópos ágvágó fűrészt az ágak metszéséhez és vágásához fejlesztették ki. E fűrésszel végzett rendszeres metszés biztosítja az egyes fák egészséges növekedését. A teleszkópos nyél hossza elérheti akár 280 cm –esre is bővíthető, ezért segítségével a nagyméretű fák ágai is könnyen elérhetők és megmetszhetők. A 3 pozicióban állítható szögű vágófejnek köszönhetően az egyébként elérhetetlen ágak is kényelmesen levághatók. Kellemesen kézrefogható készülék, így könnyű kezelni. A csomag egy vállpántot és egy felületvédőt tartalmaz, mely a biztonságos tárolást segíti elő. A gép súlya 3,5 kg.

A Fieldmann egy cseh márka, amely olyan kerti és háztartási szerszámokat forgalmaz, melyek kialakításánál az igényes fogyasztók elvárásait is figyelembe veszik. A termékek szinte maguktól működnek, könnyű velük dolgozni, időt spórolunk velük, ergonomikus kialakítással bírnak és biztonságosan használhatók. Vásárlóink minőségi termékhez juthatnak elérhető áron!

  
 

 

 

Paraméterek

Különleges tulajdonságok

Különleges tulajdonságok Teleszkópikus nyél
Fogas háttámla Nem
Teleszkópos nyél max. hossza 280 mm
A csomagolás tartalmazza lap, Lánc

Tulajdonságok

Meghajtás Elektromos
Teljesítmény 0,6 kW (0,8 HP)
Vezetőlemez hossza 25 cm
Tömeg 3,8 kg (3 800 g)
Kód:  BOJ120
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  FZP6005-E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05