Oldal frissítése

Fieldmann FZP 2005-E

4,4 15 értékelés
28 190 Ft

Fieldmann FZP 2005-E

Akár tűzifa téli előkészítésére vállalkozol, vagy a kertet hátuljában lévő bozótot szeretnéd megritkítani, egy jó minőségű fűrészre mindenképpen szükséged lesz. A Fieldmann FZP 2005-E Electric CHain a tökéletes eszköz az ilyen feladatok elvégzésére. A nagyteljesítményű, 2000 wattos motor elég erővel rendelkezik a feszesebb fák kivágásához is. A sztenderd 405 mm-es szalag Fieldmann szalaggal rendelkezik, amely lehetővé teszi a vastagabb fatörzsek kivágását is. A lánc kenését egy automatikus olajpumpa szolgáltatja. Élvezd az elektromos fűrészek nyújtotta előnyöket, mint a szükségtelen zaj kiküszöbölése, az egyszerű karbantartás és kezelhetőség. Hagyd magad mögött a benzines gépeket. A fűrész egyik legnagyobb előnye az alacsony tömeg, amely lánccal együtt sem haladja meg az 5,5 kilogrammot.

Legfontosabb jellemzők

  • Nagy teljesítmény (2000 W)
  • Automatikus olajszivattyú
  • 16 " fűrészfelület, 405mm-es, optimális hosszal
  • Biztonsági fék
  • Egyszerű karbantartás és üzemeltetés
  • Kis súly (5,5 kg)

Biztonságos működés

Amikor láncfűrésszel dolgozol, a biztonság különösen fontos. E célből szereltünk biztonsági féket az eszközre, amely nagyban csökkenti a sérülési kockázatot. A fék mellett egy biztonsági kapcsoló található, amely a főkapcsoló elengedésekor automatikusan megállítja a fűrészt. Nem kell többé a balesetek miatt aggódnod.

Paraméterek

Különleges tulajdonságok

Különleges tulajdonságok Ergonomikus fogantyú, biztonsági rendszer, automatikus lánckenés
Fogas háttámla Igen
Teleszkópos nyél max. hossza 0 mm
A csomagolás tartalmazza lap, Lánc

Tulajdonságok

Meghajtás Elektromos
Teljesítmény 2 kW (2,68 HP)
Vezetőlemez hossza 40,5 cm
Vezetőcszemek száma 56 db
Tömeg 5,5 kg (5 500 g)
Vezetősín horony szélesség 1,3 mm
Láncosztás 3/8"
Fogas lemez 1,3 mm
Távolság 3/8" "
Kód:  BOJ121o
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  50002362
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20