Oldal frissítése

FIELDMANN FZG 9052 Grill takaróponyva

4,0 1 értékelés
8 190 Ft

FIELDMANN FZG 9052 Grill takaróponyva

Szeretsz grillezni, de nem szívesen tisztítod le a szennyeződéseket a fedetlen grillről? Próbáld ki a nagyszerű Fieldmann grill takarót. Nem csak a por, a pollen, a levelek vagy a madárürülék ellen védi a grillt, hanem az időjárás szeszélyeivel szemben is, egész évben. Alkalmazd a ponyvát és tiszta, valamint hosszabb élettartamú grillsütőd lehet. A figyelemre méltó megjelenést teljessé teszi az előnyös fekete szín. A minőségi Fieldmann grill takaró méretei 8 × 8 × 8 cm (ma×szé×ho). Nagyra fogod értékelni a ponyvát, mert minden évszakban használható. Ha a grillt tartósan a szabadban hagyod, akkor az időjárási elemeknek való kitettség sem tesz kárt benne. Amikor a grillt télen a garázsban tartod, a takaró megakadályozza, hogy a porszemcsék és a szennyeződések ráülepedjenek a sütőre.

Grill takaróponyva FIELDMANN FZG 9052 Grill takaróponyva ...

A kiváló FIELDMANN FZG 9052 Grill takaróponyva legfontosabb jellemzői

  • Az ellenálló Fieldmann grill ponyva megóvja a grillsütőt a por és egyéb szennyeződések leülepedésétől
  • A kiváló minőségű kialakítást jól kihangsúlyozza az előnyös fekete kivitel
  • A grill takaróponyva méretei: 8 × 8 × 8 cm (ma×szé×ho)
  • A kiváló anyagú és vízálló kialakítású Fieldmann grill takaróponyva biztosítja, hogy ne kelljen rövid idő múlva új grillsütőt vásárolnod
  • Védelmet nyújt a grillnek az UV-sugarak ellen is

A grilltakaróval nemcsak a tél után válik sokkal könnyebbé a grill tisztítása

A grillel finom ételeket készíthetsz. Háláld meg te is a gondoskodást. A kimagasló minőségű és vízhatlan Fieldmann grill takaróponyva hosszabb élettartamot biztosít a grillnek. Garantáltan véd a porszemek, a pollen, az eső és az UV-sugarak ellen. A takaró nagyon könnyen használható. Könnyű fel- és lehúzni. A kopásálló Fieldmann grill ponyvával a téli időszak utáni karbantartás nem vesz el sok időt és rögtön nekiláthatsz a finomságok elkészítésének.

Alkalmas az alábbi grillmárkákhoz:

Fieldmann FZG 1004

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Vízhatlan, Ellenáll az UV sugárzásnak

Kompatibilitás

Márka Fieldmann
Modell FZG 1004

Méret & súly

Szélesség 8 cm
Magasság 7,5 cm
Hossz 8 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  FIELD274
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  FZG 9052
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05