Oldal frissítése

FIELDMANN FDBP 200901-E

Szuper ár
22 490 Ft

FIELDMANN FDBP 200901-E

Megfelelő szerszámot keresel a fa csiszolásához? Lehetsz csak barkácsoló, de akár szakember is, a Fieldmann vibrációs csiszológépnek mindenképpen a műhely felszerelésének részét kell képeznie. Ez egy elektromos szalagcsiszoló, amely az egyik legkeresettebb típus. A készülék biztosítja számodra a szükséges teljesítményt és felhasználói kényelmet. 900 W teljesítményt kínál, ami professzionális használatra és összetett alkalmazásokhoz is alkalmas. A készülék élettartamának meghosszabbítása érdekében a gyártó porszűrővel egészítette ki. Ez megvédi a szalagcsiszológépet a forgácsoktól és más poros szennyeződésektől.

FIELDMANN FDBP 200901-E .
FIELDMANN FDBP 200901-E .

A FIELDMANN FDBP 200901-E szalagcsiszoló fő jellemzői

  • A Fieldmann elektromos vibrációs csiszológép könnyedén eltávolítja a matt festéket vagy a kopott bevonatokat.
  • Telejsítménye eléri a 900 W-ot
  • A csomagolásban a csiszoló mellett egy porzsák is található.
  • Ez egy nagyon könnyű, 0,003 kg tömegű készülék.

A Fieldmann szalagcsiszoló sokféle tartozékkal ellátva

A csiszológép megkönnyíti a munkát a kezdők és a profik számára egyaránt. A csiszológép porzsákkal is rendelkezik, hogy kényelmesebbé tegye a munkakörnyezetet. A Fieldmann vibrációs csiszológép súlya 0,003 kg. Ezáltal a könnyebb, könnyebben hordozható típusok közé tartozik, ráadásul hosszabb ideig tartó munka közben sem fájdul meg a kezed. A Fieldmann szalagcsiszolóval a munka szinte szórakozás lesz.

FIELDMANN FDBP 200901-E .

Paraméterek

Energiafelhasználás

Teljesítményfelvétel 900 W

A csomagolás tartalmazza

Csomag tartalma Por elleni zsák

Tömeg

Tömeg 0 kg

Tápellátás

Tápellátás Hálózati
Kód:  FIELD024
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  FDBP 200901-E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10