Oldal frissítése

Fieldmann FDB 9002 40db

4,0 6 értékelés
9 190 Ft

Fieldmann FDB 9002 40db

A Fieldmann vállalat a minőségi otthoni és kerti eszközök széles választékát kínálja. Kiemelkedő jellemzője azok a színkombinációk, amelyekkel ellátja az eszközök tipikus megjelenését. A márka háttérben a Fieldmann, egy stabil cseh cég áll. Az eszközök úgy vannak kialakítva, hogy megfeleljenek a legmagasabb igényeknek. Ez megkönnyíti a munkát, időt takarít meg, miközben könnyű és maximálisan biztonságos a használatuk.

Eredeti Fieldmann FDB 9002 tartozék készlet a Fieldmann FDB 2005-Ea rezgő csiszolóhoz. Ezzel a 40 daraból álló készlettel a rezgő csiszolójával csodákra képes. A készlet speciális késeket és lapokat tartalmaz, így könnyedén tud mindenféle nyílást vágni a lemezekbe vagy gipszkartonba,  régi szőnyeget és linóleumot tud méretre vágni, régi csempe vagy cserép is vágható vagy őrölhet a megkeményedett ragasztó tömeg sikeres eltávolításának is.
A készlet tartalma:

  • Csiszolópapír
  • Spatula kések
  • Fűrészlapok fához és fémhez
  • Gyémánt kések
  • Összesen 40 darab tartozék

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Eszköz típusa Csiszolópapír, fűrészlap, Hámozó
Rögzítés Rögzítőelemek
Darabszám 40 db
Ajánlott Fa, Kerámia, Fém
Kód:  BOJ008a5
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  FDB9002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10