Oldal frissítése

Fieldmann FDB 201201-E Sarokcsiszoló

3,0 1 értékelés
18 390 Ft

Fieldmann FDB 201201-E Sarokcsiszoló

Akár professzionális munkákhoz, akár ház körüli tevékenységekhez, egy műhelyből sem hiányozhat egy jó minőségű sarokcsiszoló. A Fieldmann most elhozta ezt az ügyes segítséget tökéletes teljesítmény / ár aránnyal . A termék valóban sokoldalú eszköz különböző anyagok felületének szétvágásához, csiszolásához és polírozásához.

Főbb jellemzők

  • Hatékony, rézmotorral
  • Extra oldalsó fogantyú - három helyzetben állítható
  • 115 vagy 125 mm-es korong használata
  • Jó kialakítású fogantyúval
  • A készülék műanyag dobozban kerül szállításra

Sokoldalú asszisztencia

Ez a praktikus csiszológép egy 1200 W-os teljesítményű elektromos motorral rendelkezik, amely 12000 fordulat / perc sebességgel forgatja a korongot, így még a keményebb anyagok sem okoznak akadályt számára. A test tartós műanyagból készült, és nagyon könnyen megtartható a fogantyúval. Lehetővé teszi különféle 115 vagy 125 mm átmérőjű korongok használatát. Természetesen jár egy védősapka is hozzá, amely megóvja a felhasználókat a szálló fűrészportól vagy szilánkoktól. A legfontosabb előnye az extra oldalsó fogantyú, amely akár három pozícióban is beállítható. 

A készülék biztonsági jellemzői ellenére az extra védőfelszerelések használata, mint például a védőszemüveg és a kesztyű a munkavégzés során ajánlatos.

 

Paraméterek

Energiafelhasználás

Teljesítményfelvétel 1 200 W

A csomagolás tartalmazza

Csomag tartalma Védőtok

Tömeg

Tömeg 4,63 kg

Tápellátás

Tápellátás Hálózati

Tárcsa átmérője

Tárcsaátmérő 125 mm

Max. sebesség

Max. fordulatszám 12 000 ford/perc

Különleges funkciók

Különleges funkciók Kiegészítő fogantyú

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  BOJ005h
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  50002229
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10