Oldal frissítése

Fieldmann FDB 2005-E

4,1 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fieldmann FDB 2005-E

A Fieldmann minőségi szerszámok széles választékát kínálja az otthon és a kertben végzett munkához. A jellegzetes színkombináció megkülönböztető jellegű, tipikus megjelenést kölcsönöz az eszköznek. A Fieldmann márkanév mögött egy stabil cseh cég áll. Az eszközök kialakításánál odafigyeltek arra, hogy megfeleljenek a legmagasabb elvárásoknak is. Ezzel az ön számára megkönnyíti a munkát, időt takarít meg, használata egyszerű és biztonságos.

Bemutatjuk a Fieldmann FDB 2005-E multifunkciós rezgőcsiszólót, amely igazi élvezetté változtatja a munkát. A csiszoló tökéletesen megformált felülete stabil fogást biztosít. A számos tartozékával és erőteljes motorjával a csiszoláson kívül sokféle feladathoz használhatja. Természetesen a csiszolásban elsőrangú munkát végez. Azonban, ha lecseréli a szerszámot, vághat, polírozhat, köszörülhet is, amit egy egyszerű csiszolóval nem tudna. Változatos felhasználhatóságának köszönhetően biztosan előkelő helyen szerepel majd elektromos szerszámainak gyűjteményében.

A háromszögletű tartozéknak köszönhetően a nehezen elérhető helyekhez is hozzáférhet. Az erőteljes, 300 W-os teljesítményével és hat sebességfokozatával szinte minden anyaggal képes megbirkózni.
Használat:

  • Vágás - furatok az elektromos hálózathoz, zsanérokhoz, zárakhoz, ajtókhoz, téglában és habarcsban
  • Vágás - rézcsövek, PVC-csövek, szegélylécek, facsapok, szegek
  • Csiszolás - bútorok és nehezen hozzáférhető helyek
  • Felszedés, kaparás - repedt csempe, ragasztott szőnyeg, linóleum eltávolítására
  • Polírozás

Műszaki adatok:
Fogyasztás:
300 W
Változtatható sebesség:
Igen
Áramellátás:
230 V / 50 Hz
Terhelés nélküli motor fordulatszáma:
10000-18500 f/p
Zajszint:
95 dB (A)

Paraméterek

Energiafelhasználás

Teljesítményfelvétel 300 W

Tulajdonságok

Típus Elektromos
Fordulatszám 18 500 ford/perc

Tömeg

Tömeg 1,7 kg
Kód:  BOJ008a
Termékszám:  FDB2005-E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15