Oldal frissítése

FALA Soria

19 390 Ft

FALA Soria

Egyszerű design csaptelep a  Soria sorozatból, amely tökéletesen illeszkedik szinte bármilyen fürdőszobához. Modern stílusával lenyűgöz,  amely egyesíti a réz testet a fényes króm felülettel és a kiváló minőségű alkatrészekkel.Ez a csaptelep főleg 50 cm vagy annál szélesebb mosdókhoz ajánlott. A víz kifolyása elég magasan van,  így elegendő tere lesz a kézmosáshoz vagy hasonlóhoz. A vízkő ujjal letörölhető és a vízfolyás ismét olyan erős lesz, mint újkorában. A fej zafír keménységű kerámia betéttel és mikroszkopikus üregekkel van ellátva. Segítségükkel nem folyik ki a kenőanyag és a csap így nem fog szivárogni még  1.000.000 ciklus után sem. 

Könnyű a karbantartás is, mivel a csaptelepnek nincsenek felesleges nyílásai vagy hajlatai, amelyekben összegyűlhetnének  a szennyeződések és a baktériumok. Ez segítségére lesz, hogy a fürdőszoba mindig tiszta és higiénikus legyen. A csaptelep szereléséhez nem kell  semmilyen speciális eszközök sem, elég kézzel behúzni a nagy anyacsavart a készletből. A szereléssel rendívül gyorsan, egyszerűen  megbirkózik és ami természetesen nagyon erős lesz. A vízfolyás levegővel való keverési technológiának köszönhetően a Soria levegőztetővel a  vízfogyasztás akár a felére csökkenthető a hagyományos csaptelepekkel ellentétben. Ez a rendszer biztosítja a csendes vízfolyás szétfröccsenő víz nélkül.

Minőség a fürdőszobában

  • Fala mosdócsaptelep lefolyó nélkül
  • Ideális 50 cm vagy annál szélesebb mosdókhoz 
  • Sárgaréz test és króm felület
  • A fejben levő kenőanyagot ne mossa ki 
  • A vízfogyasztást a felére csökkenti 
  • A test nyílások és hajlatok nélküli 
  • Kerámia betéttel ellátott fej 
  • Egyszerű és szilárd szerelés szerszám nélkül
  • Magasan elhelyezett torkolat 
  • Egyszerű karbantartása fürdőszobai higiéniához
  • Tömeg 1,8 kg

További előnyök 

A csaptelepen kívül a csomagolásban praktikus szerelési készlet található, amelyhez nincs szükség további eszközökre. Továbbá két összekötő cső tömítésekkel, amelyek mintegy 10 cm-rel hosszabbak, mint a standard. Szereléskor így nem lepheti meg semmilyen kellemetlen szituáció. Kézhez kap egy eszközt  a könnyű telepítéshez és karbantartáshoz, és egy anyagot, amely a króm felületek tisztítására szolgál.

Paraméterek

Típus

Típus Fürdőszobai
Elhelyezés Állványos

Tulajdonságok

Anyag Sárgaréz
Szín Króm

Összeszerelés

Szerelőnyílás átmérője 50 mm
Tartozékok Szerelési készlet

Stílus

Stílus Modern
Kód:  SNT017
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TO-75760
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05