Oldal frissítése

FALA Soria

4,0 5 értékelés
34 990 Ft

FALA Soria

A Soria sorozat mosogatóba való csptelepeinek egyszerű designja jól illik gyakorlatilag minden konyhába. Lenyűgöz téged modern stílusával, amely kombinálja a réz testet a fényes króm felülettel és kiváló minőségű alkatrészekkel. A csaptelep karral való mozgatásával akkor is nyugodtan megbirkózhatsz, ha közben egy nagyobb edény van a kezedben. A vízkivezetés 360 fokban elforgatható, és elég magasan van elhelyezve, ennek köszönhetően kényelmes helyed van az edények leöblítéséhez. A vízkövet egyszerűen az ujjaddal letörölheted, és a víz áramlása újra olyan erős lesz, mint az új csaptelepnél. A fej el van látva egy zafír keménységű kerámia betéttel és felületén mikroszkopikus üregek vannak. Velük a kenőanyag nem öblítődik ki és a csapteleped nem fog szivárogni még akár 1 millió ciklus után sem. 

Örömöt fog szerezni a könnyű karbantartás is, a csaptelep testén ugyanis nincsenek felesleges lyukak vagy hajlatok, amelyekben összegyűlne a szennyeződés és a mikroorganizmusok. Ez segít, hogy a konyhád mindig tiszta és higiénikus legyen. A csaptelep beszereléséhez ráadásul semmilyen speciális szerszámra nincs szükség, elég kézzel kihúznod egy nagy anyát a szerelési készletből. A szerelést így rendkívül gyorsan és egyszerűen elvégezheted és természetesen erősen fog tartani. A vízáramnak a levegőztető által beszívott levegővel való keverési technológiájának köszönhetően a szokásos csaptelepekkel összehasonlítva a Soria akár felére csökkenti a vízfogyasztást. Ez a rendszer a vízkifröccsenés nélküli, csendes vízfolyást is biztosítja.

Minőség a konyhádban

  • Fala márkájú, mosogatóhoz való csaptelep
  • Sárgaréz test és króm felület
  • Kenőanyag a fejből nem öblítődik ki
  • Felére csökkentett vízfogyasztás
  • Test lyukak és hajlatok nélkül
  • Fej kerámia betéttel
  • Egyszerű és tartós szerelés szerszámok nélkül
  • Magasan elhelyezett kivezető elem
  • Egyszerű karbantartás a konyhai higiénia érdekében
  • Tömege 2,44 kg

Plusz, amit még kapsz

A csomagolásban magán a csaptelepen kívül találsz egy praktikus szerelő készletet, amelyhez semmilyen további szerszámra nincs szükséged. Emellett két összekötő csövet tömítésekkel, amelyek mintegy 10 cm-rel hosszabbak a megszokottnál. A szerelés során így semmilyen váratlan helyzet nem állhat elő. Kapsz egy eszközt is a könnyű telepítéshez és karbantartáshoz, és végül egy textil darabot, hogy avval tisztísd a csaptelep krómozott felületét. Vele a Soria tökéletesen tiszta és fényes marad, pontosan olyan, mint amikor megvetted.

Paraméterek

Típus

Elhelyezés Állványos
Csaptelep működtetés Karos

Tulajdonságok

Anyag Sárgaréz
Szín Inox
Tulajdonságok zuhany nélküli

Stílus

Stílus Klasszikus
Kód:  SNT012
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TO-75764
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20