Oldal frissítése

Fa kisasztal

5 2 értékelés
5 490 Ft

Fa kisasztal

A kanapé előtti területen jó szolgálatot tesz virág, távirányító, apróságok vagy rágcsa számára ez a szuper kisasztal a neves STARDECO gyártótól. Sokak számára tökéletes választás négyszögletes alakja miatt, amely feldobja szinte bármelyik helyiséget. összecsukható láb biztosítja a stabilitást. Ez a kialakítás könnyű hozzáférést biztosít a padlóhoz a takarítás és a megfelelő levegőáramlás érdekében. A hasznos STARDECO kisasztal igényesen mutat az enteriőrben.

A praktikus Fa kisasztal termék leglényegesebb jellemzői

  • Az ízléses STARDECO kisasztal gondoskodik arról, hogy legyen hely, ahová lerakhatod az italodat, egy magazint vagy egy újságot
  • Négyszögletes alakja dekoratív és elegáns
  • Összecsukható láb biztosítja a stabilitást.
  • Fa anyag mellett tette le a voksát a gyártó laphoz
  • Fém anyagot választottak a váz előállításához
  • Matt felülettel rendelkezik
  • paulownia a fadekor mintázata
  • Az ízléses STARDECO kisasztal barna színt kapott
  • A kisasztal méretezése 36 × 54 × 28 cm (ma x szé x mé)

A kisasztal egyedi stílust csempész a helyiségbe

A szuper STARDECO kisasztal funkcionális kialakítással büszkélkedhet, így még jobb mellette tévézni vagy pihenni. A lap anyaga fa, a gyártásához a gyártó minőségi anyagot választott, és gondoskodik arról, hogy sokáig újnak nézzen ki. A váz gyártásához választott anyag fém, ami biztosítja a tartósságot. A végső felületkezelés matt megjelenésű, aminek köszönhetően számos stílusirányzatba beilleszthető. paulownia dekor a szuper stílus érdekében. Barna színt választottak az előállításhoz. A sokak által használt STARDECO kisasztal méretei 36 × 54 × 28 cm (ma x szé x mé).

Paraméterek

Szín

Szín barna

Méretek

Szélesség 54 cm
Magasság 36 cm
Mélység 28 cm

Anyag

Fa mintázat Paulownia
Lap anyaga Fa
Konstrukció anyaga Fém
Felületkezelés Matt

Asztal tulajdonságai

Alak Négyszögletes
Láb típusa Összecsukható
Kód:  STARDE089
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595571243649

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15