Oldal frissítése

Extol Premium 8894520

4,5 11 értékelés
9 370 Ft

Extol Premium 8894520

Az Extol Premium 8894520 egyszerű, fokozatmentesen szabályozható forrasztóállomás a teljesítményével és a könnyű kezelhetőségével fog meggyőzni. A 40 W-os Extol forrasztópákát sokoldalú használatra tervezték az elektrotechnikában vagy otthoni műhelyekben, ahol precizitásra és a maximális hőmérséklet szabályozására van szükség. A forrasztópisztoly a nagyon gyorsan felmelegedő hegynek köszönhetően kiválóan alkalmas a gyors használatra, és tökéletesen megfelel forrasztásra, műanyag vágására vagy szimbólumok fába égetésére.

Az Extol Premium 8894520 forrasztópisztoly főbb jellemzői

  • Extol Premium 8894520 analóg forrasztóállomás fokozatmentesen szabályozható hőmérséklet-szabályozással a sokoldalú használathoz
  • Egyszerűen használható és könnyen kezelhető
  • Finom hőmérséklet-szabályozás a forrasztandó anyag érzékenységének megfelelően
  • A vékony hegyű Extol forrasztópáka lehetővé teszi a kis méretű és pontos forrasztási munkák elvégzését

Paraméterek

Forrasztópáka típusa

Típus Elektromos
Rendeltetés Forrasztó
Kód:  MADZ208
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8894520
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10