Oldal frissítése

EXTOL INDUSTRIAL 8795630

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EXTOL INDUSTRIAL 8795630

Az EXTOL INDUSTRIAL 8795630 akkumulátoros fűnyíró nagyon alacsony zajszintjével, egyszerű használatával és a mozgás szabadságával szerez neked örömet. Egyesíti magában az elektromos és a benzines fűnyírók legnagyobb előnyeit, aminek köszönhetően minimális erőfeszítés mellet is nagyon hatékonyan végzi a munkát. A legmodernebb szénkefe nélküli (BL) motor hajtja meg, amely alacsonyabb energiafogyasztással és nagy teljesítménnyel emelkedik ki. A vágási magasságot 25-75 mm-es tartományban lehet beállítani, avágás átmérője pedig 38 cm. Kiváló minőségű anyagokból készült, és legnagyobb igénybevételnek kitett részeit tartós fémből gyártották, ami garantálja a valóban hosszú élettartamot.

Az EXTOL INDUSTRIAL 8795630 akkumulátoros fűnyíró fő jellemzői

  • Nagyon hatékony akkumulátoros fűnyíró
  • Modern szénkefe nélküli motor hajtja meg
  • Állítható vágási magassággal
  • 38 cm-es vágási átmérővel
  • Biztonsági gombbal és kulccsal is felszerelték
  • EXTOL fűnyíró mulcsozás funkcióval
  • Minőségi Li-ion akkumulátorokkal működik
  • Két akkumulátor is használható egyszerre
  • Részben vászon gyűjtőzsák 40 l-es térfogattal
  • Nagyon könnyen kezelhető még  meredekebb terepen is
  • Szín: türkizkék-ezüstszínű-fekete

Teljesen biztonságos működés

Az EXTOL fűnyíró kettős biztonsági zárrendszerrel van felszerelve. A fűnyíró kioldóját biztonsági gomb rögzíti, és az akkumulátor mellet elhelyezett biztonsági kulcs használata nélkül nem lehet elindítani. A kulcsot ki lehet húzni, így megakadályozhatod, hogy például a gyerekek véletlenül elindítsák. Biztosan értékelni fogod a mulcsozás funkciót, amely segítségével a füvet nagyon apró, trágyaként szolgáló darabokra vágja.

Az EXTOL fűnyírót Li-ion akkumulátor hajtja meg

A fűnyíró energiaforrása egy kiváló minőségű Li-ion akkumulátor, amelynek kapacitása 2500 mAh. Teljesen feltöltött állapotban 35 percig üzemelteti a fűnyírót, ezt követő feltöltése körülbelül 60 percig tart. Ha hosszabb ideig akarod működtetni, az EXTOL INDUSTRIAL fűnyíró olyan elektronikával rendelkezik, amely lehetővé teszi nem csak egy, hanem két akkumulátor egyidejű használatát. Rendszeres használat mellett egy teljesen feltöltött akkumulátorral 500 m2-es területet képes lenyírni.

40 l térfogatú gyűjtőzsákkal

A maximálisan csendes működés érdekében a szilárd kerekek gumi bevonattal vannak ellátva, amely biztosítja a csendes haladást kemény felületeken. A fűnyírónak egy 40 l térfogatú gyűjtőzsák is a része, amely részben vászonból készült, és ezzel tárolás idejére lehetővé teszi a méret csökkentését. Biztosan örülni fogsz az egyszerű karbantartásnak és az alacsony tömegnek, amely hozzájárul a nagyon könnyű kezelhetőséghez. Az EXTOL INDUSTRIAL 8795630 segítségével tökéletesen lenyírhatod a kertedben a füvet.

Tömeg:
17 kg

Paraméterek

Akkumulátor

Akku program Extol Industrial 40V
Kód:  MAD0077nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20