Oldal frissítése

Extol Industrial 8794520

4,8 79 értékelés
Leárazás -10 %
20 110 Ft 22 360 Ft

Extol Industrial 8794520

Az LCD kijelzővel ellátott, nagy teljesítményű EXTOL INDUSTRIAL mikroprocesszoros forrasztóállomás professzionális használatra készült, precíz és pontos hőmérsékleti szabályozást igénylő forrasztáskor. A készülék nagy hőmérsékleti tartományban, 200 és 450 ° C között működhet, miközben a hőmérsékletet nagy pontossággal, ± 1 ° C-on lehet szabályozni. A hőmérsékletet elektronikusan beállítható, és könnyen kalibrálható a kívánt szintre, például a csúcs cseréjekor. A forrasztópáka gumiszerű fogantyúja nemcsak a munka biztonsága, hanem a kényelmes és pontos használat érdekében is használható. A készülék kompatibilis a különféle tippekkel, amelyeket néhány másodperc alatt az adott munka típusától függően könnyen cserélhetsz.

Az Extol Industrial 8794520 forrasztóállomás főbb jellemzői

  • EXTOL mikroprocesszoros forrasztóállomás LCD kijelzővel
  • A forrasztópáka nagyon finom hőmérsékletszabályozást tesz lehetővé
  • Cserélhető tippek a munka típusa szerint
  • A forrasztási hőmérséklet ± 1 ° C-on szabályozható
  • Hőmérsékleti újrakalibrációs funkció a csúcs cseréjekor
  • Gumírozott fogantyú a pontos és biztonságos munka érdekében

Ideális precíziós forrasztáshoz

Az Extol Industrial forrasztóállomás különösen az elektronikában vagy az ékszerek készítésekor használható, ahol a magas követelményeket nem a mechanikai igénybevételekkel szembeni ellenállás, hanem a terv pontossága határozza meg. Az Extol forrasztópáka biztosítja a forrasztócsúcs nagyon gyors melegítését a beállított hőmérsékletre. A mikroprocesszor elektronika ezután folyamatosan érzékeli a csúcs hőmérsékletét, és azonnal reagál a változásokra (+/-), ezáltal fenntartva az állandó hőmérsékletet nem kívánt ingadozások nélkül, ami nagyon fontos az érzékeny alkatrészek forrasztásakor.


Paraméterek

Forrasztópáka típusa

Típus Elektromos
Rendeltetés Forrasztó
Kód:  MADZ203
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8794520

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05