Oldal frissítése

Extol INDUSTRIAL 8790031

35 710 Ft

Extol INDUSTRIAL 8790031

A különösen erőteljes ütvefúró gyakori használatra lett tervezve, amely képes megbirkózni általános munkákkal, mint a fúrás fában vagy fémben, kőzetben - ebbe beleértve a vésést is. A fúró jobb minőségű és tartósabb anyagokból készült, és a fúró legérzékenyebb részeit - a csapágyakat és a fogaskerekeket - fém burkolat védi, ami garantálja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot.

A Extol INDUSTRIAL 8790031 ütvefúró főbb jellemzői

  • Kicsi, könnyű és praktikus
  • Fém védelem a csapágyaknak és a fogaskerekeknek
  • Click-lock fejjel
  • Praktikus fogantyú
  • Kőzet, fa és fém fúrásához
  • Kalapáccsal
  • L és P működés

Fúrás fába, fémbe és falazatba

Az erős Extol Industrial 8790031 teljesítménye 850 W, praktikus műanyag borítással, amely tökéletesen illeszkedik a kezébe. Ezen túlmenően, a készlet tartalmaz továbbá egy fogantyút feszesebb és pontosabb fogáshoz, ami különösen hasznos falazatok ütvefúrásához. A fúró nagyon könnyen, szerszámok nélkül megszorítható a Click-lock rendszernak köszönhetően, amely a fúrófejet tartja. A fúróhegyek maximális átmérője fémek és  falak esetén 13 mm, 25 mm fa esetén.

 
Kód:  MAD0030
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8790031
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05