Oldal frissítése

Elpumps JPV 1300

5 1 értékelés
62 990 Ft

Elpumps JPV 1300

Az Elpumps JPV 1300 jet szivattyú 5300 l/óra kapacitással bír. Tiszta vagy enyhén szennyezett víz szállítására lett tervezve. Használhatja többek között öntözésre, szivattyúzásra, vagy akár tartalék szivattyúként árvíz idejére.

A szivattyú speciális, tartós műanyagból készült, így még amikor nem is használja akkor sem károsodik. A tényleges szivattyúház öntöttvasból készült. Mindezek mellett, mechanikus tömítéssel rendelkezik, és egyik alkatrésze sem kopik. A szivattyú nyele kerámia betéttel, forgathatóan van rögzítve. Ezen kívül a motor hőbiztosítóval van ellátva.

A szivattyút a zajtalansága és a 9 méteres szívási magassága teszik népszerű termékké. A stabil, széles szerkezetet a szivattyú fogantyúja teszi könnyen hordozhatóvá. Súlya 15 kg. 

Legfőbb előnyei

  • Nagyon csendes
  • Hosszú élettartam
  • Alkalmas kerti és házi feladatok ellátására
  • Nagy szívóteljestmény, akár 5400 l/óra.
  • Öntöttvas és tartós műanyag

Paraméterek

Tulajdonságok

Szállítási magasság 47 m
Tömeg 15 kg
Max. szívási mélység 9 m
Max. nyomás 4,7 bar
Szárazonfutás védelem Nem
Smart Nem
Áramlás 5 400 l/h
Teljesítmény 1 300 W
Búvárszivattyú fajtája Nyomás, Tiszta vízhez
Úszókapcsoló Nem
Kód:  GAR403b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  JPV 1300
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15