Oldal frissítése

Einhell RT-AP 1050 E Red

4,5 2 értékelés
39 990 Ft

Einhell RT-AP 1050 E Red


A fűrészek a legkeresetebb eszközök közé tartoznak, ha építkezésrről vagy felújításról van szó, hiszen mesteri tökéletességgel képesek vágni a fát, fémet vagy akár kőműves munkákhoz is használhatóak. Ha egy új terméket szeretnél vásárolni, most szertnénk figyelmedbe ajánlani ezt az erőteljes Einhell RT-AP 1050 E Red fűrészt, amely nemcsak kedvező árával, de biztos teljesítményével és kis tömegével is jeleskedik.

Praktikus segítség

A minőségi gépkialakítás egy erőteljes 1050 W-os motort rejt, a percenkénti ütésszám 2700, így a keményebb anyagok és a sok munka sem jelent gondot. Az fűrész előnye, hogy a fűrészpenge szerszámok nélkül is kicserélhető és emellett egy forgatható fűrészpenge is jár hozzá, amellyel a nehezen hozzáférhető helyeken is dolgozhatunk. A fogantyút kényelmesen és megerőltetés nélkül tarthatod, puha markolat biztosítja a kényelmes kezelhetőséget.

Legfontosabb jellemzői

  • Praktikus fűrész a klasszikus és kihívást jelentő munkákhoz
  • Erős villanymotor
  • Szerszámmentes fűrészpenge csere
  • Forgatható fűrész penge
  • Fordulatszám szabályozás a gyorsabb vágáshoz
  • Kábeltartó
  • Tartozék fa fűrész
 

Paraméterek

Speciális tulajdonságok

Speciális tulajdonságok puha fogantyú, elektronikus sebességállítás
A csomagolás része Fűrészlap

Tulajdonságok

Meghajtás Elektromos
Teljesítmény 1 050 W
Fa fűrész 200 mm
Fém fűrész 20 mm
Tömeg 3,9 kg
Kód:  BOF042d
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4326135
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20