Oldal frissítése

Einhell FORTEXXA 18/20 TH

Leárazás -9 %
47 890 Ft 52 490 Ft

Einhell FORTEXXA 18/20 TH

Az Einhell FORTEXXA 18/20 TH akkumulátoros láncfűrész a Power X-Change termékcsaládba tartozó könnyű, ergonomikus és nagy teljesítményű szerszám. Az Einhell kefe nélküli villanymotorja kiemelkedik tartósságában és teljesítményében. Minőségi OREGON rudat és láncot tartalmaz, amely lehetővé teszi a nagyobb rönkök kezelését is. Annak érdekében, hogy használata a lehető legegyszerűbb és legbiztonságosabb legyen, számos speciális mechanizmussal rendelkezik: csúcsvédelem a visszacsapódás megakadályozására, visszacsapódás-védelemmel ellátott láncfék, szerszám nélküli láncfeszítés és láncfogó csapszeg. Ha az Einhell FORTEXXA 18/20 TH láncfűrészen láncot szeretnél cserélni vagy a láncfeszességet szeretnéd beállítani, azt szerszámok nélkül is megteheted. Szintén hasznos az automatikus láncolajozás, amely megkönnyíti a készülék ápolását. A láncfűrész robusztus, karmos fém ütközővel rendelkezik. A biztonságos és kényelmes kezelést a puha markolattal ellátott ergonomikus fogantyú biztosítja. A működéshez 1× 18 V-os Power X-Change flexibilis akkumulátor szükséges, az optimális eredmény érdekében 2,5 Ah-s vagy nagyobb akkumulátor ajánlott. A szállítás nem tartalmaz akkumulátort vagy töltőt.

Az Einhell FORTEXXA 18/20 TH láncfűrész legfontosabb jellemzői

  • Szerszám nélküli láncfeszítés- és csere
  • 14cm vágási hossz
  • Kiváló minőségű OREGON vágókard és fűrészlánc
  • Azonnali láncfék
  • A láncfogó csapszeg megakadályozza a visszacsapódást
  • Kiváló minőségű szénmentes motor
  • Felső ergonomikus fogantyú puha markolattal a könnyű használat érdekében
  • Kompakt és rugalmas láncfűrész
  • Akkumulátoros láncfűrész piros színben, fekete és szürke részletekkel
  • Power X-Change rendszer
  • Automatikus láncolajozás
  • Olajbetöltő nyílás

A Power X-Change család tagja

A Power X-Change rendszer minden akkumulátora több mint 250 készülékkel kompatibilis az otthonodban, műhelyedben vagy kertedben.

Einhell FORTEXXA 18/20 TH láncfűrész

Könnyű karbantartás és beállítás

Az Einhell FORTEXXA 18/20 TH láncfűrész láncfeszítése könnyen, szerszám nélkül végezhető el. Ezenkívül a fűrészlánc is könnyen cserélhető, amely megkönnyíti a karbantartást és a munka hatékonyságát.

Einhell FORTEXXA 18/20 TH láncfűrész

A láncfűrész biztonságos használata

A kiloldó elengedésekor az automatikus fék azonnal működésbe lép, és megállítja az Einhell FORTEXXA 18/20 TH láncfűrész láncát. Ez minimálisra csökkenti a véletlen sérülések kockázatát.

Einhell FORTEXXA 18/20 TH láncfűrész

Az Einhell láncfűrész minőségi vágókarddal és fűrészlánccal rendelkezik

Az Einhell FORTEXXA 18/20 TH láncfűrész minőségében és teljesítményében megbízhatsz. A gép OREGON vágókarddal és fűrészlánccal van felszerelve.

Einhell FORTEXXA 18/20 TH láncfűrész

Beépített olajtartály látóüveggel

Az Einhell FORTEXXA 18/20 TH láncfűrész beépített olajtartállyal rendelkezik, amely az aktuális mennyiség ellenőrzésére szolgáló kémlelőüveggel lett ellátva. Ez biztosítja az optimális olajellátást közvetlenül a fűrészlánchoz. A kenés automatikus.

FIGYELEM: Ezt a láncfűrészt csak képzett szakemberek használhatják. A biztonsági és üzemeltetési utasítások be nem tartása súlyos sérüléseket okozhat.

Maximális vágási teljesítmény akkumulátor-töltésenként

70 × 70 mm-es fa prizma

Paraméterek

Különleges tulajdonságok

Különleges tulajdonságok automatikus lánckenés
A csomagolás tartalmazza lap, Lánc

Tulajdonságok

Meghajtás Akkus
Vezetőlemez hossza 20 cm
Tömeg 2,61 kg (2 610 g)

Akkumulátor

Akkumulátor nem

Terméktípus

Terméktípus Készülék

Akkumulátor

Akkumulátor feszültség 18 V
Akku program Einhell Power-X-Change
Kód:  BOFE006
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4600020
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05