Oldal frissítése

Digitális multimérők

A digitális multiméterek olyan elektromos mérőeszközök, amelyek mérik az elektromos (vagy nem elektromos) mennyiségeket, például az váltakozó vagy egyenfeszültséget, az elektromos ellenállást vagy az áram értékét. Többnyire az elektromos berendezések működésének, az új elektromos bekötésnek stb. ellenőrzésénél használjuk őket. Jó szolgálatot tesznek az esgyes elektronikai alkatrészek paramétereinek mérésénél, használhatók feszültségkémlelőként valamint hőmérőként is az alkatrészek hőterhelésének ellenőrzésénél. Az egyes digitális multiméterek különbözhetnek a nyújtott funkciók, a tartomány és a mérési pontosság tekintetében.

Folytatás
Paraméterek módosítása
23 termék
JOY-IT JT-UM120 digitális USB - Multiméter
JOY-IT JT-UM120 digitális USB
5
26 290 Ft
Felbontott raktáron
Multiméter - digitális

Digitális multimérők

A Digitális multimérők kategóriában összesen 23 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20