Oldal frissítése

Den Braven Sct. Croix Spray Oil 1l átlátszó

4 490 Ft

Den Braven Sct. Croix Spray Oil 1l átlátszó

A fából készült kerti bútorok kezeléséhez használhatja az Sct. Croix Den Bravenből, 1 l térfogatú. Fa, háztartási bútorok belső és külső bevonására szolgál, asztalok, székek, mennyezeti és fali csempe, deszkapadló, küszöbök és korlátok. Infúziós olaj Sct. A Croix nagyon jól működik puha és kemény faanyagokon egyaránt. A tiszta természetes termékek közé tartozik. Alapja lenolaj, kínai faolaj és természetes gyantakivonatok.

Az Sct. Croix Transparent Den Braven, 1 l

  • Kezelje a kerti bútorokat Sct. Croix
  • Den Braven olaj jól működik mind a puha, mind a kemény faanyagokon.
  • természetes terméknek minősül
  • Olaj Sct. A Croix egy vagy több rétegben is használható.
  • Értékelni fogja a nem agresszív fellépését

A töltőolaj hatása Sct. Croix

Oil Sct. A Croix egy vagy több rétegben is használható. Ez attól függ, hogy a cselekvés eredményei mennyire preferáltak. Ha az áztató olajat egy rétegben alkalmazza, hosszú távú védelmet biztosít fabútorának, és egyúttal kiemeli a fa szerkezetét. A további rétegek növelik a védelmet a hosszú távú időjárási körülményekkel szemben.

A Den Braven töltőolaj jellemzői

Az olajban Sct. Croix értékelni fogja a nem agresszív fellépését. Nem hagy foltot a festett felületeken. Az áztatóolaj használatával hosszan tartó védelmet biztosít fából készült bútorainak. A régebbi bútorok újjáélednek és kiemelik a fa kifakult textúráját. Infúziós olaj Sct. A Croix-ot minden fafajta kezelésére tervezték. Keményfa és fa esetében is nagyon alkalmas.

Paraméterek

Tulajdonságok

Űrtartalom 1 000 ml (1 l)
Szín Átlátszó
Típus Semleges
Lapos 20 m2 (200 000 cm2)
Kód:  DENBRA150
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  T08
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20