Oldal frissítése

Den Braven Finish Glett Gipszkartonhoz 30 kg

9 060 Ft

Den Braven Finish Glett Gipszkartonhoz 30 kg

A gipszkartonok tömítéséhez a Den Braven Finish glettet ajánljuk. Belső terekben való használatra, durván kiegyenlített falak simítóval és magvakolattal történő befejezéséhez ideális. A régi tapéta eltávolítása után is kisimíthatja a felületet. A Den Braven Finish glett nemcsak gipszkartonok tömítésére, hanem egyenetlen falak kiegyenlítésére, régi és repedezett vakolat javítására és beton simítására is használható. A Den Braven Finish glett fehér színnel büszkélkedhet, így kevésbé igényes belső terekben helyettesítheti az alapozót. Munka után csak önts vizet a tömítőanyagra, zárt edényben több hétig eláll.

A Den Braven Finish gipszkarton tömítőanyag legfontosabb jellemzői - 30 kg

  • A Den Braven Finish glett alkalmas gipszkarton tömítésére.
  • Beltéri használatra tervezték
  • A régi tapéta eltávolítása után a felület kisimítására is használható
  • Régi repedezett vakolat rögzítése és beton simítása
  • A Den Braven Finish glett fehér színű.
  • Oldószermentes

A Den Braven Finish glett jellemzői

A Den Braven Finish gipszkarton tömítőanyag nem tartalmaz oldószereket. Akril diszperzióból készül. Előnye a száradás utáni könnyű és könnyű csiszolás. A Den Braven Finish glett könnyen újra bevonható akril és latex bevonatokkal. Magas tapadással rendelkezik gipszkartonhoz, gipszhez, fához, betonhoz és téglafalhoz.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tömeg 30 000 g (30 kg)
Kód:  DENBRA167
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  000408RL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20