Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

CasusGrill

4,4 11 értékelés
4 590 Ft

CasusGrill

A CasusGrill környezetbarát, eldobható grill, amely biztonságos, nagyon hatékony és gyakorlatilag hulladékmentes. Teljesen természetes anyagokból, például láva kőből, vékony kartondobozból és természetes bambuszból készül, amely a grill rács alapját képezi. A grill faszén brikettel üzemelhető. A grillt a gyors és könnyű gyújtást követően 5 perccel már használhatod, miközben a hőt pedig több, mint 60 percig megtartja. Lehetővé teszi az egyenletes eloszlású hőmérséklet biztosítását, hogy a grillezett finomságok tökéletesen ropogósak legyenek. Hőszigetelő tulajdonságának köszönhetően a grillezés során csökkenti a kültéri hőmérsékletet, így külső felületét megfoghatod égési sérülés nélkül. Ugyanakkor a Casus Grill segítségével könnyedén készíthetsz 4-6 fő részére specialitásokat. 

A CasusGrill legfontosabb jellemzői

  • Praktikus, hordozható, eldobható grill
  • Nagyon környezetbarát
  • Teljesen természetes anyagokból készült
  • Mindössze 5 perc alatt használható
  • Több, mint 60 percig megtartja a hőt
  • A tökéletesen átsült ételekhez egyenletesen elosztott hőmérsékletet biztosít
  • A hőszigetelés csökkenti a kültéri hőmérsékletet a grillezés során
  • A Casus Grill-el 4-6 fő részére tudsz specialitásokat készíteni
  • Csökkenti a COkibocsátást
  • Használat után mikroorganizmusok bontják le
  • Nagyon könnyű összeállítani és használni
  • Alkalmas strandon, parkban, kempingben és kiránduláson
  • Egész évben használható

Környezetbarát

A CasusGrill csökkenti a szén-dioxid kibocsátást hiszen csupán szén által működtethető, és a többi eldobható grillhez képest 50% -kal kevesebb szénet használ. A lávakő kivételével használatot követően mikroorganizmusok bontják le. Nem hagy hátra alumíniumot és igazán környezetbarát.

Könnyen kezelhető

Értékelni fogod könnyű használatát. Helyezd a Casus Grillt szilárd, lapos és nem gyúlékony felületre, és vedd ki a grillrácsot. Állítsd össze a kartondoboz alját, amelynek az aljára a grillrácsot helyezheted, és rögzítsd őket egymáshoz. Ezután mind a négy sarkában gyújtsd meg a brikettet. Bár lángok nem láthatók, a grill körülbelül 5 perc alatt készen áll a grillezésre. Használat után egyszerűen elhelyezheted a komposztban vagy a szemétkosárban, ahol lebomlik. Alternatív megoldásként el is égethető.

A CasusGrill strandra és kirándulásra is alkalmas

A CasusGrill nagy előnye hordozható tulajdonsága. A grillezőt magaddal viheted a strandra, a parkba, horgászatra, kempingezésre vagy hegyi túrára. Egész évben használható, hideg téli- vagy forró nyári napokon is. A CasusGrill egy igazán forradalmi eldobható grill, amely lehetővé teszi, hogy ízletes grillezett specialitásokat készíthess a lehető leginkább környezetbarát módon.

Méretei:
32 x 24 x 5 cm

Tömege:
1,1 kg


Paraméterek

Grill típusa

Működési elv Faszén tüzelésű
Grill típusa Egyszer használatos, Hordozható

Anyag

Grillezőfelület anyaga Bambusz

Grillfelület méretei

Grillfelület 768 cm2
Grillfelület szélessége 32 cm
Grillfelület mélysége 24 cm

Grill méretei

Grill magassága 5 cm
Grill szélessége 32 cm
Grill mélysége 24 cm

Tömeg

Súly 1,1 kg
Kód:  HHO031
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  842352120001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15