Oldal frissítése

CAMPINGAZ BBQ Classic Cover XL ( 4 series)

5 1 értékelés
27 400 Ft

CAMPINGAZ BBQ Classic Cover XL ( 4 series)

Szeretsz grillezni, de nem szívesen tisztítod le a szennyeződéseket a fedetlen grillről? Felejtsd el ezeket a problémákat és próbáld ki a strapabíró Campingaz grill ponyvát. Folyamatosan védi a grillsütőt a por, pollen, levelek és madárürülék mellett az időjárás viszontagságaitól. Poliészter a fő alapanyaga. A ponyva nagyon tartós és erős, emellett kis súllyal rendelkezik. A takarás tisztán tartja a grillt és meghosszabbítja az élettartamát. A mutatós megjelenést kiegészíti az előnyös fekete kivitel. A praktikus Campingaz grill ponyva méretei 118 × 159 × 65 cm (ma×szé×ho). A ponyvát az egész év során használhatod. Ha a grillt mindvégig a szabadban tárolod, akkor a hó, a zápor, a szélvihar vagy a napsütés sem változtatja meg a tulajdonságait. Ha a grillt a fészerbe vagy a garázsba költözteted télire, a ponyva megvédi a portól és egyéb szennyeződésektől.

Grill takaróponyva CAMPINGAZ BBQ Classic Cover XL ( 4 series) ...
Grill takaróponyva CAMPINGAZ BBQ Classic Cover XL ( 4 series) ...

Eme CAMPINGAZ BBQ Classic Cover XL ( 4 series) kiemelt tulajdonságai

  • A megbízható Campingaz grill takaró segítségével távol tarthatod a port és az egyéb szennyeződéseket a grillsütődtől
  • Poliészter anyagú
  • Előnyös fekete szín
  • A grill takaróponyva mérete: 118 × 159 × 65 cm (ma×szé×ho)
  • A kimagasló minőségű és vízálló anyagból készült Campingaz grill takaróponyva használatával a grilled tovább funkcionál majd
  • Garantálja a grill védelmét az UV-sugárzás ellen is
  • Mosható kivitel
  • Megfelelő rögzítés zsinór segítségével

Legyen neked is tisztább grilled a grillponyva segítségével

A grill finom ételeket szolgáltat a családod számára. Tegyél valami jót te is érte. A kiváló minőségű és vízálló Campingaz grill ponyva garantálja a grill hosszabb élettartamát. Védelmet biztosít a porszemcsék, a pollenek, a záporok és az UV-sugárzás ellen. A huzat lemosható, így tavasszal csak töröld le egy nedves ruhadarabbal. Megfelelően rögzítheted zsinór segítségével. Értékelni fogod a takaró kényelmes használatát, ugyanis nagyon könnyű fel- és lehúzni. A praktikussági szempontokat szem előtt tartó Campingaz grill ponyvával könnyedén megszabadulhatsz a tél időszakban, a sütőn lerakódott szennyeződésektől és kezdheted is a finom húsok sütését.

Alkalmas az alábbi grillmárkákhoz:

Campingaz

Paraméterek

Tulajdonságok

Rögzítés Zsinór
Tulajdonságok Vízhatlan, Mosható, Ellenáll az UV sugárzásnak
Anyag Poliészter

Kompatibilitás

Márka Campingaz

Méret & súly

Szélesség 159 cm
Magasság 118 cm
Hossz 65 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  CMGCHL065
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2000037297

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05