Oldal frissítése

Bosch PST 900 PEL + 10 db fűrészlap

4,8 70 értékelés
Leárazás -6 %
37 590 Ft 39 890 Ft

Bosch PST 900 PEL + 10 db fűrészlap

A BOSCH PST 900 PEL szúrófűrész bolygómozgást használ munkavégzés során, amely minden helyzetben optimális vágási sebességet garantál. Az állítható lábnak köszönhetően 45° -os szögbe képes vágni, a praktikus CutControl pedig tiszta és precíz vágást biztosít. Az előre beállított löketek biztosítják a sebesség egyszerűbeállítását,így a BOSCH PST 900 PEL tökéletesen illeszthető egy adott anyaghoz. A Bosch Low Vibration funkciónak köszönhetően garantált a pontos rezgés- és lengéscsillapítás, így a fűrésszel rendkívül kényelmes a munka. A fűrész egy praktikus tárolóval is rendelkezik, amelyben legfeljebb 6 fűrészlap tárolható. A BOSCH PST 900 PEL szúrófűrész10 fűrészlappal rendelkezik.

A BOSCH PST 900 PEL szúrófűrész legfőbb jellemzői

  • Praktikus löket-előválasztás a sebesség adott anyaghoz történő igazításához
  • A vágási mélység legfeljebb 90 mm
  • A csomag 10 fűrészlapot tartalmaz
  • A szúrófűrész állítható lába a vágási szög beállítására szolgál (45° -ig)
  • Az asztali világítás jobb láthatóságot biztosít
  • A BOSCH PST 900 PEL szúrófűrész  Bosch Low Vibration funkcióval rendelkezik a rezgés és lengéscsillapítás érdekében
  • Beépített tárolóhely akár 6 fűrészlaphoz

Állítható vágási szög

Ha a BOSCH PST 900 PEL szúrófűrésszel dolgozol, értékelni fogod az állítható lábat,  amelynek köszönhetően akár 4° -os szögben is gond nélkül vághatsz. A fűrész vágási mélysége akár 90 mm is lehet, és a bolygómozgásnak köszönhetően mindig garantált az optimális vágási sebesség. A BOSCH PST 900 PELlöket-előválasztásánakköszönhetően a sebesség az adott anyaghoz igazítható.

Pontos vágás a CutControl-nak köszönhetően

A BOSCH PST 900 PEL szúrófűrész praktikus CutControl- t kínál a nagy vágási pontosság érdekében. A Bosch Low Vibration funkció mindeközben pontosan csillapítja a rezgéseket és az ütéseket, így a fűrésszel végzett munka rendkívül kényelmes lesz. A beépített BOSCH PST 900 PEL tárolóhelye egyszerre akár 6 fűrészlapot is képestárolni, amely nagyon könnyű és gyors cserét tesz lehetővé.


Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Elektromos
Teljesítmény 620 W
Rezgésszám 3 100 mozgások/perc
Vágási mélység 90 mm
Tömeg 2,2 kg
A fűrészlap befogatásának típusa T
Tulajdonságok Fűrészlapcsere szerszám nélkül, Fűrészpor elszívása, Állítható vágási szög, Állítható sebesség, Munkafelület megvilágítás, Ergonomikus fogantyú, Antivibrációs rendszer, Porfújás

Vágási teljesítmény

Favágási teljesítmény 90 mm
Acélvágási teljesítmény 8 mm
Alumíniumvágási teljesítmény 15 mm

Csomagolás

Csomag tartalma fűrészlap, Koffer, Védőtok
Kód:  BOC075c2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0.603.3A0.201
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15