Oldal frissítése

BOSCH PSA 700 E + 3x acc 0.603.3A7.001

4,9 23 értékelés
34 990 Ft

BOSCH PSA 700 E + 3x acc 0.603.3A7.001

A BOSCH PSA 700 E egy kompakt segédeszköz, amely gyors vágásokat végez és megkönnyíti a munkát az otthoni műhelyben és a kertben. A BOSCH PSA 700 E szablyafűrész bármely típusú anyaghoz ideális. A fa, fém vagy a rugalmas bimetál sem jelent számára problémát. Az ergonomikus forma és a pontosan megválasztott tömeg/méret optimális aránya kényelmes kezelhetőséget biztosít. Az erőteljes 710 W-os motor elegendő teljesítményt nyújt nagy igénybevétel során a kertben, átalakításhoz vagy felújítás során. A Bosch SDS rendszer a biztonsági retesz egyszerű kioldásával villámgyors pengeváltást biztosít speciális szerszámok nélkül. A BOSCH PSA 700 E egy praktikus, tartós segédeszköz, robusztus házban.

A BOSCH PSA 700 E szablyafűrész legfontosabb jellemzői

  • Szablyafűrész minden gyors vágáshoz
  • SDS rendszer a szerszám nélküli fűrészlapcseréhez
  • Erőteljes 710W-os motor
  • Rendkívül kényelmes működés és precíz kivitelezés
  • Alkalmas minden anyagtípushoz (fa, fém, hajlékony bimetál)
  • S 2345 X fűrészlap fához és fémhez a csomagban

A BOSCH PSA 700 E sebességének beállítása

A BOSCH PSA 700 E szablyafűrészen a sebesség könnyen beállítható az anyagtípusnak vagy az alkalmazásnak megfelelően, az elektronikus előbeállítással pedig önállóan testreszabhatod.

Könnyű tartozékcsere

Az SDS rendszernek köszönhetően a tartozékok gyorsan és egyszerűen cserélhetők - további szerszámok nélkül. Ne hagyj egyetlen projektet sem befejezetlenül.

BOSCH PSA 700 E szablyafűrész ergonomikusan kialakított markolattal

A BOSCH PSA 700 E speciális, puha párnázott betéttel ellátott fogantyúval rendelkezik, amely teljesen kényelmessé teszi a munkát. Tökéletesen illeszkedik a kezedbe, és pontos áttekintést illetve ellenőrzést biztosít szerszámaid felett.

Paraméterek

Speciális tulajdonságok

Speciális tulajdonságok védőtok, a lapok gyors cseréje
A csomagolás része Fűrészlap

Tulajdonságok

Meghajtás Elektromos
Teljesítmény 710 W
Fordulatszám 2 700 ford/perc
Rezgéshossz 20 mm
Fa fűrész 150 mm
Fém fűrész 10 mm
Tömeg 3 kg
Kód:  BOFAC9o1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0.603.3A7.001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15