Oldal frissítése

Bosch Power4All 18V

Bosch power for all

Bosch 18V POWER FOR ALL

Egy akkumulátor az összes szerszámhoz? A Bosch 18 V-os POWER FOR ALL akkumulátoros rendszere teljes mértékben kompatibilis a POWER FOR ALL Alliance összes szerszámával. Egyetlen akkumulátorral kihasználhatod a vezeték nélküli barkácsolás, takarítás és kertészkedés szabadságát. Minden vásárlással helyet és pénzt takaríthatsz meg, egyszerűen válaszd az önálló, akkumulátor nélküli változatot.
*Az akkumulátorok nem kompatibilisek a Bosch Professional kék szerszámcsaláddal.

bosch-power4-all-kompatibilitás

Egy akkumulátor mind felett

A Bosch 1969 óta kínál innovatív megoldásokat a barkácsolás, az otthon és a kert számára. Most hatékony megoldást talált ki a vezeték nélküli szerszámok problémájára, ahol minden szerszámnak saját akkumulátora és töltője volt. Egyetlen Bosch akkumulátorcsomaggal, amely a POWER FOR ALL programban szereplő szerszámok széles választékával teljes mértékben kompatibilis, helyet és pénzt spórolhatunk az otthonunkban.

Maximális teljesítmény a teljes lemerülésig

A Bosch akkumulátorok esetében speciálisan kiválasztott és bevált lítium-ion cellákat használnak a hosszú élettartam garantálása érdekében. A Syneon technológiának köszönhetően az akkumulátortól a lemerülésig élvezheted a kívánt teljesítményt. Így nem következik be fokozatos teljesítményvesztés, ugyanakkor az akkumulátorok védve vannak a túlterhelés és a túlmelegedés ellen.

  • 2,5 Ah - Akár 550 m vágás (UniversalGrassCut 18 akkus szegélyvágó) vagy akár három kerékpár tisztítása (Fontus alacsony nyomású tisztító)
  • 4,0 Ah - Akár 200 m2 gyepet (CityMower 18 fűnyíró; összehasonlításképpen: egy teniszpálya 200m2) vagy 52 vágást (AdvancedGrind 18 sarokcsiszoló; Ø 12 mm acél)
  • 6,0 Ah - Akár 40 perc vákuumozás vagy 82 vágás (AdvancedGrind 18; Ø 12 mm acél)

Bosch akkumulátor - keresztmetszet
Paraméterek módosítása
79 termék

Bosch Power4All 18V

A Bosch Power4All 18V kategóriában összesen 79 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20