Oldal frissítése

Bosch PKS 55 A

4,8 41 értékelés
46 190 Ft

Bosch PKS 55 A

A BOSCH PKS 55 A körfűrész a CutControl rendszernek köszönhetően maximális irányítást és pontosságot kínál az egyenes vágások során. A Cleanbox gondoskodik a forgács pontos összegyűjtéséről a tiszta munkavégzés érdekében. Az ergonomikus kialakításnak és az alacsony tömegnek köszönhetően a fűrésszel végzett munka rendkívülegyszerű és kényelmes lesz. A BOSCH PKS 55 A körfűrész 1200 W-os motorral rendelkezik, és legfeljebb 55 mm favágási mélységgel működik. A gyorskioldó kar pontos beállítást tesz lehetővé a gérvágásokhoz, és egy reteszelő biztonsági kapcsolóval is rendelkezik, amely megakadályozza a véletlen bekapcsolást. A fűrészt kiváló minőségű Speedline Woodfűrészlappal szállítjuk, amely a piacon található egyik leggyorsabb penge.

A BOSCH PKS 55 körfűrész legfőbb jellemzői 

  • Biztonsági kapcsoló a véletlen bekapcsolás ellen
  • Vágási mélység 55 mm-ig
  • A csomag egy Speedline Wood fűrészlapot is tartalmaz
  • Cleanbox a faforgács pontos összegyűjtéséhez
  • BOSCH PKS 55 A erőteljes 1200 W-os fűrészmotorral 
  • Softgrip fogantyú puha gumipárnázattal
  • BOSCH PKS 55 A CutControl körfűrész a  precíziós vágáshoz

BOSCH PKS 55 A körfűrész erőteljes motorral

A tökéletes eredmény érdekében a BOSCH PKS 55 A körfűrészt erős, 1200 W-os motorral büszkélkedik. A Cleanbox a faforgács összegyűjtésére készült, ennek köszönhetően a munkafelület mindig tiszta lesz. A véletlen bekapcsolást ellen a biztonsági kapcsoló nyújt védelmet. A BOSCH PKS 55 A fűrész 55 mm-esvágási mélységet kínál.

A CutControl precíz vágást biztosít

A BOSCH PKS 55 A körfűrésszel történő vágás során értékelni fogod a praktikus CutControl funkciót, amely jelentősen pontosabbá és könnyebbé teszi a vágást. A könnyű kezelhetőséget a puha párnázott betéttel ellátott Softgrip fogantyú biztosítja. A BOSCH PKS 55 A körfűrész kiváló minőségű védőburkolata alumíniumból készül.


Paraméterek

Tulajdonságok

Meghajtás Elektromos
Teljesítmény 1 200 W
Fordulatszám 5 600 ford/perc
Vágási mélység 55 mm
Tárcsa átmérője 160 mm
Tömeg 3,9 kg
A csomag tartalma fűrészlap
Kód:  BOC075d5
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0.603.501.002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05