Oldal frissítése

BOSCH IXO V + bit készlet

4,8 143 értékelés
18 290 Ft

BOSCH IXO V + bit készlet

A Bosch IXO V eg akkumulátoros csavarhúzó, gyártója a Bosch gyártja, amely mindenféle szerszám specialistája. Idősebb testvéreihez hasonlóan, karcsú felépítésének és praktikus rögzítéseinek köszönhetően még a máskülönben megközelíthetetlen helyeket is elérheted vele.

A BOSCH IXO V akkus csavarhúzó fő előnyei bitkészlettel

  • Lítium-ion technológia
  • 1,5 Ah és 3,6 V akkumulátor a hosszú élettartam érdekében
  • Softgrip fogantyú puha gumipárnázással
  • Beépített munkalámpa
  • Jobb- vagy balkezes működtetés jelzéssel
  • Töltés állapotjelző
  • Biteket tartalmaz

Fáradhatatlan asszisztens

A beépített fehér LED-es munkalámpának köszönhetően többé nem fogsz eltévedni például a szekrények mögött vagy rosszul megvilágított helyeken. A lámpa lehet spot vagy szórt fényű,  így mindig oda világít, ahová kell. A két sebességfokozat, a jobb és bal kézzel történő működtetés jelzéssel, és a nagy kapacitású, 1,5 Ah-slítium-ion akkumulátor, amely nem szenved memóriahatástól vagy önkisüléstől, mindig biztosítják, hogy azonnal munkához láss.  Ezt segíti az akkumulátoros csavarhúzók egy másik gyakori tartozéka is - egy praktikus mágneses tartó a csavarhúzóhegyek számára, hatszögletű rögzítéssel -, amely biztosítja, hogy a felszerelésed mindig a helyén maradjon,és ne legyenek összevissza a munkatáskádban.

Rövidebb töltési idő

A Bosch IXO V az IXO csavarhúzók ötödik generációja, így egyértelmű, hogy a gyártó számos újítást hajtott végre. A legfontosabbak közé tartoznak a töltés terén elért fejlesztések. Az 1.5 Ah-os akkumulátor nem csak nagyobb teljesítményt biztosít, hanem hosszabb terhelést tesz lehetővé, de a Bosch optimalizálta a tápkábelt is, amelymostantól rövidebb áramellátási időt és rugalmasabb csatlakozási lehetőségeket biztosít a csavarhúzó számára. Egyszerűen fogalmazva - a készülék gyorsabban töltődik, és hosszabb ideig áll készen  a munkára

A csomag tartalma:
Akkus csavarhúzó
Bit-készlet
Mágneses bittartó hatszögletű szorítóval
USB töltő


Paraméterek

Akkumulátor

Akkumulátorok száma 1
Akkumulátor feszültsége 3,6 V
Akkumulátor kapacitása 1,5 Ah

Teljesítmény

Max. fordulatszám 215 ford/perc
Max. forgatónyomaték 4,5 Nm
Motor típusa Szénkefés
Kód:  BOC002ax
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0.603.9A8.020
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10