Oldal frissítése

BOSCH Pro Box HSS-G, 25db

4,7 399 értékelés
22 290 Ft

BOSCH Pro Box HSS-G, 25db

A Bosch Pro Box HSS-G egy gazdagon felszerelt fúrószár készlet, amely 25 minőségi vas fúrószárat tartalmaz. Ezzel a készlettel már nem történhet meg, hogy nem találja a megfelelő eszközt például a felesége polcához szükséges lyuk kifúrásához. Tökéletesen alkalmas 900 N/mm2 szakítószilárdságú ötvözött és ötvözetlen acélba, vasat nem tartalmazó fémekbe, lemezgrafitos öntöttvasba, szinterezett vasba, temperöntvénybe és kemény műanyagba is. A precíz köszörülés akár 40% -kal gyorsabb fúrási folyamatot biztosít és akár 50% -kal kevesebb leszorítóerőt vesz igénybe, mint a standard köszörülésű HSS kúposra csiszolt fúrószár. Rendelkezik egy keresztvágásos középpontos fúróheggyel, amelynek köszönhetően nincs szükség előfúrásra.
A készlet átláthatóan van rendezve egy kemény, ellenálló műanyag dobozban. Ugyanakkor könnyen hordozható és méreteinek hála könnyen tárolható.

Paraméterek

Specifikáció

Típus Fúrószár, Készlet
Alak Spirál
Rendeltetés Fém
Kód:  BOC701g2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2.608.587.017
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15