Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BOSCH GTC 400 C Professional

4,4 5 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
433 390 Ft

BOSCH GTC 400 C Professional

A BOSCH GTC 400 C Professional egy csúcsminőségű hőkamera, amely a hőmérséklet-különbségek azonnali és rendkívül pontos megjelenítését biztosítja intelligens dokumentáció-készítési lehetőségek mellett. A kiváló minőségű infravörös érzékelő technológiának köszönhetően pillanatok alatt észleli például az ablakok körüli hőveszteséget vagy a vezetékekben lévő alkatrészek nem kívánt túlmelegedését. A BOSCH GTC 400 C Professional rövid idő alatt könnyen felismeri még a padlóba rejtett fűtési rendszereket is, így azok könnyen megtalálhatók és szükség esetén javíthatók. Az érzékelő kompakt méretekkel és kis súllyal rendelkezik, így nem korlátoz a munkádban.

A BOSCH GTC 400 C Professional hőkamera legfontosabb jellemzői 

  • Nagy mérési pontosság ± 3°C
  • Az eredmények egyszerű dokumentálása
  • A beépített kamera valós képet generál, amelyet hőképpel fed le
  • Infravörös érzékelő 19200 mérőpixellel
  • Egyértelmű kijelző a könnyű kezelhetőség érdekében
  • IP53 a tökéletes por és a fröccsenő víz elleni védelemért
  • A BOSCH GTC 400 C Professional hőkamera kompakt méretű és kis súlyú 
  • A termikus különbségeket másodpercek alatt  pontosan jeleníti meg
  • A Measuring Master alkalmazáson keresztül csatlakoztatható egy intelligens eszközhöz.

A BOSCH GTC 400 C Professional tökéletesen egyértelmű kijelzővel rendelkezik

A egyértelmű kijelzőnek köszönhetően a BOSCH GTC 400 C Professional könnyen kezelhető, a ±3 °C-os nagy pontosság pedig minden helyzetben tökéletes mérési eredményeket garantál. Az infravörös érzékelő akár 19200 mérési képponttal rendelkezik, így mindig rendkívül részletes képeket készíthetsz. 

Alkalmazás az okoseszközhöz való csatlakozáshoz

A BOSCH GTC 400 C Professional a practical Measuring Master alkalmazáson keresztül egy okoseszközzel is összekapcsolható. A Dual Power Source révén pedig a BOSCH GTC 400 C Professional 12V-os Li-Ion akkumulátorról vagy szabványos AA elemekkel is működtethető.


Kód:  BOFAC9e5
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  0.601.083.101
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10