Oldal frissítése

Bosch GEX 34-125

5 1 értékelés
85 490 Ft

Bosch GEX 34-125

A remek Bosch Professional excentercsiszoló sokféle felület durvább és nagyon finom csiszolására is alkalmas. Egy vezetékes excentercsiszolóról van szó, amelyet a legnépszerűbb fajták közé sorolnak. 340 W-os teljesítményt érhet el, amely akár 12000 ford/percre képes felgyorsítani egy kisebb korongot, ez bőven elég a csiszolásra finom, 100 és 400 közötti szemcseméretű csiszolópapírokkal. Magát a csiszolópapírt tépőzárral rögzítheted a szerszámhoz egy 125 mm átmérőjű korongra. Ezért nagyon gyorsan fel tudod helyezni. A felkínált változaton szabályozni tudod a fordulatszámot, így pontosan az igényeidnek megfelelően csiszolhatod le a felületeket. Hogy megnövelje a szerszám élettartamát, a gyártó porszűrőt is használt. Így az excentercsiszoló védve lesz a durva porszemektől. A minőségi Bosch Professional excentercsiszoló meg tud birkózni a fával, a fémekkel, a műanyaggal, nem ijed meg a régi festéktől vagy a gittől. Az egyenes felületek és a kerek sarkok megmunkálásakor is hasznát veszed.

A kitűnő Bosch GEX 34-125 excentercsiszoló döntő ismertetőjegyei

  • A kiváló Bosch Professional elektromos excentercsiszoló tökéletesen le tudja csiszolni és ki tudja simítani a különböző felületeket
  • A motor összteljesítménye 340 W
  • Korongjának átmérője: 125 mm
  • A maximális fordulatszám 12000 ford/perc
  • A fordulatszám beállításának köszönhetően sokféle anyaghoz hozzá lehet igazítani a csiszolást
  • Magán az excentercsiszolón kívül csiszolópapír, vágókorong, elszívó adapter és por elleni zsák is található a csomagban
  • A mellékelt csiszolópapírok száma: 1
  • Egy könnyű szerszámról van szó, amelynek tömege 2 kg
  • A kiváló Bosch Professional excentercsiszoló a régi anyagokkal is elbánik

A kiváló Bosch Professional excentercsiszoló megkönnyíti a munkát

Felszereltsége és kialakítása segítségével az excentercsiszoló megkönnyíti a munkát. Az excentercsiszolón kívül egy csiszolópapír is található a csomagban. Az excentercsiszoló por elleni zsákkal is büszkélkedhet, amely kellemesebbé teszi a munkakörnyezetedet. Az alacsony tömeg az excentercsiszoló egyik nagy előnye. Tömege mindössze 2 kg, így egyszerűen lehet használni és nem terheli meg túlságosan a szerszámosládát. A minőségi Bosch Professional excentercsiszoló asztalosok, karosszéria lakatosok és barkácsolók nagyszerű segédeszköze lesz.

Paraméterek

Energiafelhasználás

Teljesítményfelvétel 340 W

A csomagolás tartalmazza

Csomag tartalma Csiszolópapír, Vágókorong, Elszívó adapter, Por elleni zsák
Papírlapok száma 1 db

Tömeg

Tömeg 2 kg

Tápellátás

Tápellátás Hálózati

Tárcsa átmérője

Tárcsaátmérő 125 mm

Max. sebesség

Max. fordulatszám 12 000 ford/perc

Különleges funkciók

Különleges funkciók Fordulatszám szabályozás
Kód:  BOCh0220
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0.601.372.300
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20