Oldal frissítése

Bosch GCM 18V-305 GDC Professional, akku és töltő nélkül, kartondobozban

Ingyenes
szállítás boltjainkba
575 590 Ft

Bosch GCM 18V-305 GDC Professional, akku és töltő nélkül, kartondobozban

A Bosch GCM 18V-305 GDC Professional gérvágó fűrész nagyszerű segítője minden ezermesternek. Egészen 120 mm mély és 400 mm széles vágási kapacitást kínál. A Bosch gérvágó fűrész szénmentes motort használ, amely teljesen optimalizált a ProCORE18V technológiára. Olyan nagy teljesítményt nyújt, mintha csak vezetékes fűrészt használnál. A fűrészen nagyon könnyedén, szerszám nélkül cserélhetők a fűrészlapok. Az elülső vágólap és a motorfék vezérlése nagyon egyszerű és biztonságos. A maximális teljesítmény elérése érdekében javasoljuk a ProCORE 18V akkumulátorok használatát. A gérvágó fűrész az összes többi Bosch Professional 18 V-os akkumulátorral is kompatibilis. ABosch GCM 18V-305 GDC Professional gérvágó fűrész a sebességválasztásnak és a fűrészlapok széles választékának köszönhetően szinte bármilyen anyag megmunkálására alkalmas. A csomagolás nem tartalmazza az akkumulátort. 



A Bosch GCM 18V-216 Professional gérvágó fűrész legfontosabb jellemzői, akkumulátor nélkül

  • 120 mm mélységig és 400 mm szélességig terjedő vágási kapacitást biztosít
  • A Bosch gérvágó fűrész szénmentes motort használ a működéséhez
  • Könnyű fűrészlap csere szerszámok nélkül
  • Az elülső vágólap és a motorfék vezérlése nagyon egyszerű és biztonságos
  • Sebességbeállítás lehetősége, beleértve az ECO üzemmódot is
  • Felhasználói felület és vezeték nélküli csatlakoztathatóság
  • Szinte bármilyen anyaggal való munkavégzésre alkalmas
  • Precíziós kettős lézer a vágás pontos kivetítéséhez
  • Porelszívás közvetlenül a beépített zsákba
  • Nagy teljesítmény, amely egy 2000 W-os hálózati fűrésznek felel meg


Nagy teljesítményű Bosch GCM 18V-216 Professional gérvágó fűrész 

A Bosch GCM 18V-216 Professional gérvágó fűrész abszolút tökéletes teljesítményt nyújt, amely megfelel egy 2000 W-os hálózati fűrésznek. A fűrész szénmentes motort használ, amely teljesen optimalizált a ProCORE 18V akkumulátortechnológiára. Ennek köszönhetően teljes mértékben ki tudod használni az erejét.

Felhasználói felület és vezeték nélküli kapcsolat

A Bosch GCM 18V-305 GDC Professional HMI-felülettel és az akkumulátor gyors ellenőrzésére szolgáló csatlakozóval rendelkezik. Ennek a felületnek köszönhetően a sebességet is könnyedén beállíthatod, beleértve az ECO üzemmódot is. 

Ergonomikusan kialakított formatervezés

Ergonomikus kialakításával is örömet szerez, amely tökéletes mobilitást biztosít. A Bosch GCM 18V-305 GDC Professional gérvágó fűrész nagy előnye, hogy több Bosch GTA állványra is felszerelhető.

A BITURBO szénmentes motortechnológia forradalmi teljesítményt és erőt biztosít

A BITURBO Brushless akkumulátoros szerszámok forradalmi teljesítményt és rendkívüli erőt képviselnek, amelyre a munka során számíthatsz. Az egyedülálló BITURBO technológia a szénmentes motorral és a ProCORE 18V-os akkumulátorral kombinálva képes felvenni a versenyt a vezetékes szerszámok teljesítményével. A BITURBO szerszámok kompatibilisek az összes Bosch Professional 18V-os akkumulátorral és töltővel(Professional 18V rendszer).


Paraméterek

Tulajdonságok

Egyéb jellemzők Beépített elszívó

Méret és súly

Tömeg 27,8 kg

Vágókorong

Tárcsa belső átmérője 30 mm
Kód:  BOCh0573
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  0.601.B43.000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05