Oldal frissítése

Bosch GCM 18V-305 GDC Professional, 2 x 12,0 Ah ProCore, gyorstöltő, kartondobozban

Ingyenes
szállítás boltjainkba
658 990 Ft

Bosch GCM 18V-305 GDC Professional, 2 x 12,0 Ah ProCore, gyorstöltő, kartondobozban

A Bosch GCM 18V-305 GDC Professional gérvágó fűrész minden barkácsmester nagyszerű segítője. Akár 120 mm mély és 400 mm széles vágási kapacitást kínál. A Bosch gérvágófűrész kefe nélküli motort használ, amely teljesen optimalizált a ProCORE18V technológiára. ugyan olyan nagy teljesítményt nyújt, mintha vezetékes fűrészt használnál. A fűrészben nagyon könnyen, szerszám nélkül cserélhetők a pengék. Az elülső gérszög és a motorfék vezérlése nagyon egyszerű és biztonságos. A maximális teljesítmény biztosítása érdekében javasoljuk a ProCORE18V akkumulátorok használatát. A gérvágó fűrész az összes többi Bosch 18 V Professional akkumulátorral is kompatibilis. A Bosch GCM 18V-305 GDC Professional gérvágó fűrész a sebességválasztásnak és a fűrészlapok széles választékának köszönhetően szinte bármilyen anyag megmunkálására alkalmas. A csomag 2x 12,0 Ah ProCore akkumulátort, gyorstöltőt és kartondobozt tartalmaz.



A Bosch GCM 18V-216 gérvágó fűrész Professional akkumulátorral legfontosabb jellemzői 

  • 120 mm mélységig és 400 mm szélességig terjedő vágási kapacitást biztosít
  • A Bosch gérvágó fűrész kefe nélküli motort használ a működéséhez
  • Könnyű fűrészlapcsere szerszámok nélkül
  • Az elülső gérszög és a motorfék vezérlése nagyon egyszerű és biztonságos.
  • Sebességbeállítás, beleértve az ECO üzemmódot is
  • Felhasználói felület és vezeték nélküli csatlakoztathatóság
  • Szinte bármilyen anyaggal való munkavégzésre alkalmas
  • Precíziós kettős lézer a vágás pontos kivetítéséhez
  • Porelszívás közvetlenül a beépített zsákba
  • Nagy teljesítmény egy 2000 W-os hálózati fűrésznek megfelelő
  • 2x 12,0 Ah ProCore akkumulátort, gyorstöltőt és kartondobozt tartalmaz.


Bosch GCM 18V-216 Professional gérvágó fűrész nagy teljesítményű

A Bosch GCM 18V-216 Professional gérvágó fűrész abszolút tökéletes teljesítményt nyújt, amely megfelel egy 2000 W-os hálózati fűrésznek. A fűrész kefe nélküli motort használ, amely teljesen optimalizált a ProCORE18V akkumulátortechnológiához. Ennek köszönhetően teljes mértékben ki tudja használni az erejét.

Felhasználói felület és vezeték nélküli kapcsolat

A Bosch GCM 18V-305 GDC Professional HMI-felülettel és az akkumulátor gyors ellenőrzésére szolgáló csatlakozóval rendelkezik. Ennek a felületnek köszönhetően a sebességet is beállíthatod, beleértve az ECO üzemmódot is. 

Ergonomikusan kialakított design

A Bosch GCM 18V-305 GDC Professional ergonomikus kialakításával is örömet szerez, amely tökéletes mobilitást biztosít. A gérvágó fűrész nagy előnye, hogy több Bosch GTA állványra is felszerelhető.

A 18 V-os ProCORE akkumulátorral kombinálva egyenértékű a vezetékes szerszámmal

A BITURBO kefe nélküli akkus szerszám forradalmi teljesítményt és rendkívüli erőt képvisel, amelyre számíthatsz munka közben. Az egyedülálló BITURBO technológia a kefe nélküli motorral és a ProCORE18V akkumulátorral kombinálva megfelel a vezetékes kéziszerszámok teljesítményének. A BITURBO eszköz kompatibilis az összes Bosch Professional 18V-os akkumulátorral és töltővel (Professional 18V rendszer).


Paraméterek

Tulajdonságok

Egyéb jellemzők Beépített elszívó

Méret és súly

Tömeg 27,8 kg

Vágókorong

Tárcsa belső átmérője 30 mm
Kód:  BOCh0574
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  0.601.B43.001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20