Oldal frissítése

Bosch EasyChain 18V-15-7 (1x2,5 Ah) 0.600.8B8.900

4,7 7 értékelés
72 590 Ft

Bosch EasyChain 18V-15-7 (1x2,5 Ah) 0.600.8B8.900

Tűzifát vágnál a fűtési szezonra, vagy a kertedben lévő fákat szeretnéd megmetszeni? Akkor a Bosch EasyChain 18V-15-7 láncfűrész a tökéletes választás. Ha olyan helyen dolgozol, ahol nincs áram, a Bosch akkumulátoros fűrész praktikus segítség lesz. A Bosch EasyChain 18V-15-7 akkumulátoros láncfűrész ideális a műhelyben és otthon egyaránt. Az egységes kialakításnak köszönhetően a fűrész teljes tömege akkumulátorral együtt mindössze 1,7 kg, amelyet különösen a hosszabb használat során fogsz értékelni. A Bosch a biztonságoddal és a kényelmeddel is törődik, így csökkenti a sérülésveszélyt. Az ergonomikus fogantyú megkönnyíti a fűrész használatát.

A Bosch EasyChain 18V-15-7 (1x2,5 Ah) 0.600.8B8.900 láncfűrész főbb jellemzői

  • Jelentősen alacsony, 1,7 kg-os tömeg
  • Nagyszerű mobilitás az akkumulátoros meghajtásnak köszönhetően
  • Ergonomikus fogantyú a stabil fogásért
  • A biztonsági rendszer csökkenti a sérülés kockázatát
  • Akkumulátort, töltőt, 50 ml láncfűrészolajat és láncfeszítőt is tartalmaz

Power for ALL akkumulátoros rendszer

Amikor a Bosch EasyChain 18V-15-7 láncfűrésszel dolgozol, értékelni fogod a BOSCH speciális akkumulátorrendszerét, így az akkumulátort kiveheted, és akkor helyezheted be a szükséges készülékbe, amikor szükséged van rá. A még nagyobb rugalmasság érdekében az akkumulátor a Power for ALL partnerek szerszámaihoz is alkalmas.

A Syneon chip segítségével tovább dolgozhatsz

A Bosch EasyChain 18V-15-7 akkumulátoros fűrész belsejében egy korszerű Syneon chip található, amely folytonosan elemzi az energiaigényt és beállítja az akkumulátorról történő energiaellátást. Mindez nagy teljesítményt és a maximális kitartást biztosít.

Kiváló minőségű szénmentes motor

A robusztus, szénkefe nélküli motor hatékony akkumulátor-üzemidőt biztosít a szerszám hosszabb használati ideje érdekében, egyetlen feltöltéssel. A motor hosszú élettartammal büszkélkedhet, mivel nem okoz annyi súrlódást és egyéb kritikus kopást. A kefe nélküli motor a szerszámot kompaktabbá, könnyebbé és karcsúbbá teszi, mindezt alacsony zaj- és hőszint mellett. Nincs többé szikra vagy égett szag!

Ultrakompakt hajtómű

A Bosch szabadalmaztatott hajtóműrendszere nagyobb teljesítményt biztosít kompakt térben.

SDS-rendszer

A Bosch EasyChain 18V-15-7 a praktikus BOSCH SDS szorítórendszerrel van felszerelve,amely biztosítja a tartozékok egyszerű, szerszámok nélküli cseréjét.

Bosch EasyChain 18V-15-7 töltöttségjelzővel

A Bosch EasyChain 18V-15-7 akkumulátoros fűrész praktikus töltésjelzővel rendelkezik, amely a megszakítás nélküli munkavégzéshez szükséges töltöttségi szintet mutatja.

Paraméterek

Különleges tulajdonságok

Különleges tulajdonságok Ergonomikus fogantyú, biztonsági rendszer
Fogas háttámla Igen
Teleszkópos nyél max. hossza 15 cm
A csomagolás tartalmazza Akkumulátor, Töltő

Tulajdonságok

Meghajtás Akkus
Vezetőlemez hossza 15 cm
Vágási mélység 130 mm
Tömeg 1,3 kg (1 300 g)
Fogas lemez 1,1 mm
Kód:  BOCh0626
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0.600.8B8.900
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15