Oldal frissítése

Bosch BITURBO Brushless

Bosch power for all

Bosch Professional BITURBO Brushless szerszámok

Hogy a kábeles szerszámok erősebbek, mint a vezeték nélküliek? Többé már nem! A Bosch olyan termékekkel állt elő, amelyek a forradalmi Bosch BITURBO Brushless technológiával rendelkeznek. Ahogy a neve is mutatja, a technológia két kulcsfontosságú elem kombinálásával készül. A legjobb Bosch ProCORE 18V akkumulátor és a legerősebb BITURBO kefe nélküli motor. E két elem kombinációja elképesztő, akár 1800 wattos kimeneti teljesítményt biztosít, ami egy hagyományos elektromos szerszámmal egyenértékű, és mindezt zavaró kábelek nélkül.

bosch-power4-all-kompatibilitás

Bosch ProCORE 18V akkumulátorok

Elegendő teljesítményre van szükség a szupererős BITURBO Brushless motorok meghajtásához. Erre a célra tökéletesek a 4Ah, 8Ah és 12Ah ProCORE 18V akkumulátorok, amelyek akár 1800 W teljesítményt is képesek biztosítani, és lehetővé teszik a BITURBO szerszámok maximális teljesítményű működését. A legjobb töltési időt a ProCORE akkumulátorokhoz való 16A gyorstöltővel lehet elérni, de az akkumulátorok teljes mértékben kompatibilisek az összes Bosch Professional 18V-os töltővel.
*Az akkumulátorok nem kompatibilisek a Bosch 18V-os zöld barkácsszerszámok sorozatával.

A legerősebb BITURBO Brushless motor

A Bosch Professional BITURBO Brushless szerszámok szénkefe nélküli motort használnak neodímium mágnesekkel. A kommutátoros motorokhoz képest a szénkefe nélküli motorok több szempontból is előnyösek. Nagyobb nyomatékkal, nagyobb fordulatszámmal, lényegesen alacsonyabb energiafogyasztással és sokkal hosszabb élettartammal rendelkeznek.

Bosch akkumulátor - keresztmetszet
bosch-power4-all-kompatibilitás

Kényelmes működtetés és kompatibilitás

A Bosch a BITURBO szerszámok széles választékát kínálja a mesterembereknek, amelyek minden korábbi akkumulátoros modellhez képest nagyobb teljesítménnyel rendelkeznek és egyenértékűek a kábeles szerszámokkal. Értékelni fogod a mobiltelefonon keresztüli felhasználói felület beállításait és az interaktív kijelzőt, amely folyamatos áttekintést nyújt a szerszám és az akkumulátor állapotáról. A BITURBO teljes mértékben kompatibilis a Bosch Professional 18V-os rendszerrel, de maximális teljesítményét csak a Bosch Professional ProCORE 4Ah, 8Ah és 12Ah akkumulátorokkal éri el.

Paraméterek módosítása
22 termék

Bosch BITURBO Brushless

A Bosch BITURBO Brushless kategóriában összesen 22 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15