Oldal frissítése

Bosch AdvancedOrbit 18 Li (akkumulátor nélkül)

4,8 6 értékelés
Szuper ár
26 790 Ft

Bosch AdvancedOrbit 18 Li (akkumulátor nélkül)

A Bosch AdvancedOrbit 18V akkumulátor nélküli rezgőcsiszoló egy hasznos kiegészítő a műhelybe, amely a durva csiszolástól a legfinomabb polírozásig használható a felületek megmunkálására. Ha nem szeretnél állandóan aljzatokat keresgélni, akkor az akkus rezgőcsiszoló a megfelelő megoldás. A Bosch AdvancedOrbit 18V akku nélküli rezgőcsiszoló 125 mm-es csiszolólemezzel működik, amelyhez a csiszolópapír tépőzárral könnyen rögzíthető. A rezgőcsiszoló saját akkumulátorral rendelkezik, amely tartós és kiváló minőségű szerkezet része. Hogy a felülethez igazíthasd a munkát, szabályozhatod a sebességet. A rezgőcsiszoló nemcsak teljesítményével, hanem alacsony, mindössze 1,4 g-os tömegével is büszkélkedhet, így könnyen kezelhető.



A Bosch AdvancedOrbit rezgőcsiszoló legfontosabb jellemzői

  • Tökéletes csiszolási és polírozási eredmények
  • A Bosch AdvancedOrbit 18V nagyszerűen kezelhető az alacsony, 1,4 g-os tömegnek köszönhetően
  • Az akkumulátor lehetővé teszi, hogy szó szerint bárhol dolgozhass
  • Sebességszabályozás a különböző felületeken való használathoz
  • A rezgőcsiszoló 125 mm-es csiszolópapírral van felszerelve
  • Automatikusan beállítja a szerszám teljesítményét, hogy alkalmazkodjon az adott terheléshez
  • Maximális fordulatszáma 24000 rpm
  • Biztonságos munkavégzés az intelligens akkumulátorvédelemmel
  • A töltöttségi állapotjelző az akkumulátor aktuális szintjét mutatja
  • A Bosch Low Vibration képes elnyelni az ütéseket és csillapítani a rezgéseket
  • Paper Assistant a csiszolópapír tökéletes elhelyezéséhez
  • Az akkumulátor és a töltő nem része az alapfelszereltségnek, külön kell megvásárolni

Akkumulátoros működés a POWER FOR ALL rendszerrel

A Bosch AdvancedOrbit 18V a Bosch márka POWER FOR ALL rendszerrel ellátott termékeinek családjába tartozik. Így egyetlen akkumulátort használhatsz az összes 18 V-os Bosch készülékhez. Ráadásul az akkumulátor kompatibilis a Bosch márka partnereinek azon szerszámaival, amelyek rendelkeznek a POWER FOR ALL rendszerrel.

A Bosch AdvancedOrbit rezgőcsiszoló egyenletes teljesítményt és sebességet biztosít

A Bosch AdvancedOrbit rezgőcsiszoló képes a szerszám teljesítményét automatikusan beállítani, így az adott terheléshez igazodik. Ugyanakkor állandó sebességet tart fenn. A Bosch rezgőcsiszolóval könnyű a munka. Lehetővé teszi a folyamatos munkát, és csökkenti a motor túlterhelésének kockázatát.

Biztonságos munka az intelligens akkumulátorvédelemmel

Miközben aBosch AdvancedOrbit rezgőcsiszolóval dolgozol a Bosch Electronic Cell Protection (ECP) intelligens akkumulátorvédelem gondoskodik a biztonságodról, amely automatikusan leállítja a szerszámot, megakadályozva a lítium-ion akkumulátor túlterhelését és túlmelegedését. Az akkumulátor többek között védett a teljes lemerülés ellen. Ugyanakkor hosszú élettartamot is biztosít.

Állítsd be a Bosch AdvancedOrbit rezgőcsiszoló sebességét

A Bosch AdvancedOrbit rezgőcsiszolón egyszerűen beállíthatod az anyagtípusnak vagy az alkalmazásnak megfelelő sebességet. A sebességet az elektronikus előzetes beállításokkal magad is beállíthatod.

A töltöttségi állapotjelző az akkumulátor aktuális szintjét mutatja

A Bosch AdvancedOrbit rezgőcsiszoló része egy praktikus töltésjelző, amely mutatja az akkumulátor aktuális töltöttségi szintjét. Így tudhatod, hogy mikor kell az akkumulátort feltölteni, és elkerülheted a munka váratlan megszakítását.

Zökkenőmentes munkavégzés a Bosch Low Vibration-nek köszönhetően

A Bosch AdvancedOrbit rezgőcsiszoló a Bosch Low Vibrationnel képes elnyelni az ütéseket és csillapítani a rezgéseket, amivel sokkal könnyebbé teszi a munkát. Így a csiszoló még hosszabb használat esetén is biztosítja a zökkenőmentes és könnyű munkavégzést. Emellett csökkenti a felhasználó fáradtságát.

Tiszta munkahely az automatikus porelszívással

Ha csiszológépet használsz, akkor tudod, hogy fontos a munkahely tisztán tartása. A Bosch AdvancedOrbit rezgőcsiszolóval teljesen könnyű a munka, mivel automatikus porelszívással van felszerelve. Ezt egy kivehető mikroszűrő tartályba szívja ki. A szerszámot közvetlenül a porszívóhoz is csatlakoztathatod.

Gyors és egyszerű csiszolópapírcsere

Gyorsan kell csiszolópapírt cserélned? Nem probléma! A Bosch AdvancedOrbit rezgőcsiszoló speciális tépőzárral rendelkezik, amely lehetővé teszi a csiszolópapír nagyon egyszerű eltávolítását és cseréjét. Egyszerűen húzd le a régi papírt, és nyomd a helyére az újat.

Paper Assistant a csiszolópapír tökéletes elhelyezéshez

A Paper Assistant segít tökéletesen elhelyezni a csiszolópapírt a Bosch AdvencedOrbit rezgőcsiszoló csiszolólapján. Ráadásul megakadályozza a csiszolópapír felesleges kopását vagy a munkadarab sérülését.

Bosch AdvancedOrbit rezgőcsiszoló ergonomikusan kialakított fogantyúval

A Bosch AdvancedOrbit rezgőcsiszoló speciális, puha párnázóbetéttel ellátott fogantyúval rendelkezik, amely teljesen kényelmessé teszi a munkát. A csiszoló tökéletesen illeszkedik a kezedbe, és teljes áttekintést és ellenőrzést kapsz a szerszám felett.

Kiegészítő fogantyú az optimális szerszámvezetéshez

A Bosch AdvancedOrbit rezgőcsiszoló kiegészítő fogantyúval is rendelkezik, amellyel nagyobb nyomást lehet gyakorolni a munkafelületre.


Paraméterek

A csomagolás tartalmazza

Csomag tartalma Csiszolópapír

Tömeg

Tömeg 1,4 kg

Tápellátás

Tápellátás Akkus

Tárcsa átmérője

Tárcsaátmérő 125 mm

Max. sebesség

Max. fordulatszám 24 000 ford/perc

Különleges funkciók

Különleges funkciók Fordulatszám szabályozás

Akkumulátor

Akkumulátorok száma akku nélkül

Terméktípus

Terméktípus Készülék
Kód:  BOCh0303
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0.603.3D2.100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15