Oldal frissítése

Bosch AdvancedMulti 18 Li (akkumulátor nélkül)

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bosch AdvancedMulti 18 Li (akkumulátor nélkül)

A Bosch AdvancedMulti 18 akkumulátoros oszcilláló csiszológép egy sokoldalú eszköz, amellyel könnyedén megbirkózhatsz szinte minden barkácsprojekttel. Az opcionális Starlock tartozékok széles választékának köszönhetően a csiszológép lehetővé teszi a fa szegmensfűrészelését, a merülőfűrészelést, a fémcsövek vágását, a fuga eltávolítását, a csiszolást, a polírozást és még sok minden mást. A praktikus rezgéscsillapító fogantyú lehetővé teszi a szerszám pontos vezetését, és értékelni fogod az elektronikus fordulatszám-előválasztást, amely lehetővé teszi a csiszológép maximálisfordulatszámának pontos beállítását. A Bosch AutoClic rendszere lehetővé teszi a tartozékok egyszerű és gyors cseréjét mindössze 3 másodperc alatt. A sötétben való munkavégzés sem jelent problémát - a Bosch AdvancedMulti 18 180°-os LED-es fénysávval van felszerelve, amely hatékonyan megvilágítja a munkaterületet. Akkumulátor és töltő nélkül szállítjuk.

A Bosch AdvancedMulti 18 oszcilláló csiszológép legfontosabb jellemzői

  • Multifunkcionális eszköz, amely számos barkácsprojekthez alkalmas
  • A Bosch AdvancedMulti 18 praktikus antivibrációs fogantyúval rendelkezik
  • Opcionális Starlock tartozékok széles választéka
  • Folyamatosan nagy teljesítmény terhelés alatt is a Constant Electronic rendszernek köszönhetően
  • A csiszológép teljesítménye az adott munkához igazítható
  • Külső porelszívó csatlakoztatásának lehetősége
  • A Bosch AdvancedMulti 18 négyfokozatú mélységütközővel van felszerelve
  • Munkaterület megvilágítása 180°-os LED-es fényszalaggal
  • Méretek 305 × 62 × 89 mm (hosszúság × szélesség × magasság)
  • Oszcillációs szög balra/jobbra 2,8°
  • Üresjárati fordulatszám 10 000 – 20 000 ford./perc

  • Akkumulátor nem tartozék

Stabil és biztonságos szerszámok csatlakoztatása

A Bosch AdvancedMulti 18-hoz való stabil szerszámcsatlakozást a Starlock kiegészítő csatlakozó biztosítja, amely lehetővé teszi a Bosch innovatív tartozékok széles választékának gyors és biztonságos csatlakoztatását, amelyek jelentősen kibővítik a csiszológép használati lehetőségeit. A csillag alakú 3D szerkezet hatékony energiaátvitelt biztosít a szerszámoktól a tartozékokig, energiaveszteség nélkül. Ezután a kulcs nélküli AutoClic rendszer nagyon gyors és egyszerű, mindössze 3 másodperces szerszámcserét tesz lehetővé.

A Bosch AdvancedMulti 18 csiszológép a Power for ALL vezeték nélküli rendszert használja

A Bosch AdvancedMulti 18 oszcilláló csiszológép a Bosch POWER FOR ALL akkumulátoros szövetségének része, így az akkumulátort kiveheted és behelyezheted egy másik kompatibilis gépbe, ha szükséged van rá. A még nagyobb rugalmasság érdekében az akkumulátor más POWER FOR ALL partnerek (gyártók) szerszámaiban és gépeiben is használható.

Anti-vibrációs fogantyú és sebességbeállítás

A Bosch AdvancedMulti 18 oszcilláló csiszológép antivibrációs fogantyúval is rendelkezik, amely biztonságosabbá és kényelmesebbé teszi a munkát. A fogantyú pontosan vezeti a szerszámot a munkafelületen, és megkönnyíti a nagyobb nyomás kifejtését. Az antivibrációs fogantyú a csiszológép mindkét oldalára rögzíthető. Hasznosnak fogod találni az elektronikus sebesség-előválasztásának lehetőségét is, amely 3 sebességet és a vágási mélység beállításának lehetőségét kínálja.


A csomag tartalma:

  • Anti-vibrációs fogantyú
  • Háromszögletes csiszolótalp 93 mm, AVZ 93 G
  • Háromszögletes csiszolópapír készlet
  • Négyfokozatú mélységütköző szegmensfűrészlapokhoz

Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Készülék
Kód:  BOCh0305
Termékszám:  0.603.104.020
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10