Oldal frissítése

Bosch AdvancedLeafBlower 36V-750 (1x2,0 Ah) 0.600.8C6.000

97 990 Ft

Bosch AdvancedLeafBlower 36V-750 (1x2,0 Ah) 0.600.8C6.000

A Bosch AdvancedLeafBlower lombfúvóval kényelmesen és gyorsan fújhatod el a leveleket vagy a fűnyesedéket. A készülék kicsi, könnyű, ergonomikus formájú és kiválóan manőverezhető, így könnyedén, különösebb erőfeszítés nélkül távolíthatod el a szennyeződéseket, leveleket vagy kisebb ágakat a kertből. Nagy teljesítmény jellemzi, amelyet a szénmentes motor és a syneon technológia biztosít. Az akkumulátoros meghajtásnak és a kis tömegnek köszönhetően a Bosch AdvancedLeafBlower lombfúvóval történő munka nagyon kényelmes. A készüléket egy 36 V-os POWER FOR ALL akkumulátor táplálja, amely más kompatibilis Bosch készülékekhez is használható.

A Bosch AdvancedLeafBlower lombfúvó legfontosabb jellemzői

  • A Syneon technológiával ellátott, hosszú élettartamú, szénmentes motor biztosítja a szükséges teljesítményt, és pillanatok alatt eltávolítja a nedves leveleket, fűszálakat, sőt még a játékokat is a kemény vagy füves felületekről
  • A forgatható sebességszabályozó rugalmasságot biztosít minden takarítási munkához
  • Erőteljes 780 m3/órateljesítményt nyújt nagy területek kezelésére és makacs szennyeződések eltávolítására, míg az alacsonyabb vagy közepes sebesség jó eredményeket garantál hosszabb futási idővel kevesebb zaj mellett, a szomszédok megelégedésére
  • Nagy teljesítmény kéz a kézben a kényelemmel, ez a könnyű eszköz jól kiegyensúlyozott, csak minimálisan terheli a karokat és a csuklót
  • 36V POWER FOR ALL akkumulátor


36V Power For All akkumulátor rendszer

A Bosch termékek a 36 V-os Power For All rendszer részét képezik, amelynek segítségével egy akkumulátort több szerszámhoz is használhatsz. Ezáltal megspórolod a további akkumulátorok és töltők beszerzésének költségeit. Az akkumulátor a 36 V-os Power For All rendszerrel rendelkező partnerek más szerszámaival is kompatibilis.

A Syneon technológia elemzi a teljesítmény igényeket

A Bosch AdvancedLeafBlower lombfúvó Syneon technológiával rendelkezik, amely folyamatosan elemzi az energiaigényt, és csak annyi energiát vesz fel az akkumulátorból, amennyi szükséges. Mindez optimális teljesítményt és maximális állóképességet nyújt még megerőltető munka során is.

Kiváló minőségű és nagy teljesítményű kefe nélküli motor

A robusztus, szénkefe nélküli motor hatékony akkumulátor-üzemidőt biztosít a szerszám hosszabb használati ideje érdekében, egyetlen feltöltéssel. A motor hosszú élettartammal büszkélkedhet, mivel nincs annyi súrlódás és egyéb kritikus kopás. A kefe nélküli motor a szerszámot kompaktabbá, könnyebbé és karcsúbbá teszi, mindezt alacsony zaj- és hőszint mellett. Nincs többé szikra vagy égett szag!

Teljesen változtatható sebesség

Akár nagyobb, akár kisebb törmelékhez használod a Bosch AdvancedLeafBlower lombfúvót, a sebességet mindig a saját igényeidnek megfelelően állíthatod be. 100 és 200 km/h közötti teljesítménytartomány áll rendelkezésedre.

Rendkívül hatékony Bosch lombfúvó

A beépített axiális ventilátorral a nagy kertek és hátsó udvarok pillanatok alatt megtisztíthatók. A ventilátor nagy mennyiségű levegőt mozgat, és biztosítja a legmakacsabb szennyeződések eltávolítását is.

Fúvóka tartozék

A fúvóka felszerelése nem jelent gondot - egyszerűen felpattintod és elfordíthatod, és máris kezdődhet a kert nagytakarítása.

Az akkumulátor állapotát egyetlen pillantással látni fogod

Az akkumulátor töltöttségi szintjének kijelzője még működés közben is világosan mutatja az akkumulátor állapotát, ígymindig teljes rálátásod lesz.

A Bosch AdvancedLeafBlower lombfúvó kényelmes használata

A Bosch lombfúvó nagyon alacsony tömegének és kiváló egyensúlyának is biztosan örülni fogsz, ezáltal remekül lehet vele dolgozni. A könnyen kezelhető és kompakt kialakítás, valamint a puha markolatú fogantyú kényelmes használatot biztosít.

Paraméterek

Tulajdonságok

Légáramlás 1 274,27 m3/h
Meghajtás Akkumulátoros
Tömeg 3,5 kg

Funkciók

Funkciók Fúvó funkcióval

Típus

Típus Lombszívó, lombfúvó

Terméktípus

Terméktípus Készülék

Akkumulátor

Kapacitás 2 Ah
Akkumulátor feszültség 36 V
Akku program Bosch Power4All 36V

Tulajdonságok

Fújás sebessége 200 km/h
Akkumulátor igen
Légáramlás 750 CFM
Kód:  BOCh0664
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0.600.8C6.000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05