Oldal frissítése

Bosch AdvancedImpact 18 (1x2,5 Ah)

5 1 értékelés
94 490 Ft

Bosch AdvancedImpact 18 (1x2,5 Ah)

A Bosch AdvancedImpact 18 akkumulátoros ütvefúró-csavarozó rendkívül intuitív és sokoldalú szerszám, amellyel gyorsan és pontosan fúrhatsz lyukakat vagy csavarozhatsz csavarokat. Ráadásul, ha falazatba vagy téglafalba fúrsz, az ütvefúró funkciót is használhatod. A forgás iránya egy kattintással megváltoztatható a LED-jelzőfénnyel rendelkező, innovatív elektronikus kapcsolórendszer. A csavarhúzó megbízható, szénkefe nélküli motorral van felszerelve, amely akár 36 Nm forgatónyomatékot is lead. A könnyű tartozékcserét a 13 mm átmérőjű fúráshoz való gyorskioldó tokmány és a csavarozáshoz való mágneses dugó biztosítja. A Bosch AdvancedImpact 18 lágyított SoftGrip markolattal rendelkezik, amelynek köszönhetően a csavarhúzót kényelmesen és biztonságosan tarthatod a kezedben. A QuickSnap csatlakozófelülettel ellátott saroktartozék és excentertartozék megkönnyítik a munkát a nehezen elérhető helyeken. A csomag egy 18 V-os akkumulátort (2,5 Ah), töltőt, csavarhúzófejet és műanyag tokot is tartalmaz.

A Bosch AdvancedImpact 18 akkumulátoros csavarhúzó fő jellemzői

  • Univerzális szerszám fúráshoz vagy csavarozáshoz fában, műanyagban és fémben
  • Elektronikus kapcsolórendszer a forgásirány gyors megváltoztatásához
  • Cserélhető mágneses dugó csavarozáshoz és 13 mm-es fúrótokmány
  • A Bosch AdvancedImpact csavarhúzó lehetővé teszi az ütvefúrást
  • Automatikus fokozatbeállítás a csavarhúzó használatának megfelelően
  • QuickSnap csatlakozófelületű saroktartozék és excentertartozék
  • Lágyított SoftGrip markolat a kényelmes munkavégzéshez
  • A Bosch AdvancedImpact akár 36 Nm forgatónyomatékot biztosít
  • A csomag egy 18 V-os akkumulátort és töltőt is tartalmaz

Az akkumulátoros ütvefúró-csavarozó csomagjának tartalma:

  • 1× PBA 18 V / 2,5 Ah akkumulátor
  • AL 1830 CV töltő
  • Saroktartozék
  • Excentertartozék
  • Műanyag táska

Automatikus fokozatbeállítás

Az üzemmód intuitív kiválasztásának köszönhetően könnyedén válthatunk a csavarbehajtás és a fúrás között. A fokozatbeállítás automatikusan történik a kiválasztott üzemmód szerint, így a Bosch AdvancedImpact 18 csavarhúzó mindig tökéletesen illeszkedik az adott feladathoz.

A Bosch AdvancedImpact 18 készülékkel mindig a megfelelő irányban végzed a munkát

A Bosch AdvancedImpact 18 akkus csavarhúzó egyszerűen használható, innovatív kapcsolórendszeréhez LED-jelzőfény tartozik, amely egyértelműen jelzi, hogy a szerszám előre vagy hátra forog. Ha a szerszám hosszabb ideig készenlétben állt, indításkor az előremenet aktív.

A Bosch akkumulátoros csavarhúzó nagy teljesítményű

A Bosch AdvancedImpact 18 akkumulátoros csavarhúzó belsejében egy szénkefe nélküli motor található, amely hosszabb élettartamot és nagyobb teljesítményt biztosít. Az akkumulátoros csavarhúzó a fejlett Syneon chipet is használja, amely folyamatosan elemzi a szerszám energiaigényét, és ennek megfelelően szabályozza az akkumulátorból származó áramellátást. Ennek eredményeként a csavarhúzó nagy teljesítményt és maximális tartósságot ér el, mindezt optimális energiafogyasztás mellett.

Zökkenőmentes munkavégzés egy kézzel

A Bosch AdvancedImpact 18 mágneses dugóval rendelkezik, amely a helyükön tartja a csavarokat. Így felszabadul az egyik kezed, és kényelmesen tarthatod a munkadarabot.

Bosch AdvancedImpact 18 akkus csavarhúzó

A Bosch AdvancedImpact 18-cal szűk helyeken is dolgozhatsz

A Bosch akkumulátoros csavarhúzó a QuickSnap csatlakozófelületet használja, amely lehetővé teszi a fúrótokmány, valamint az excenter- és a saroktartozék használatát. Ezekkel a tartozékokkal nagyszerű eredményeket érhetsz el még akkor is, ha nehezen megközelíthető területeken dolgozol.

Bosch AdvancedImpact 18 akkus csavarhúzó

Tartsd kéznél a tartozékaidat

A Bosch akkumulátoros csavarhúzó speciális csavartartóval rendelkezik, így azok munka közben mindig kéznél vannak. A Bosch AdvancedImpact 18 csavarhúzó talpánál egy mágnes található, amely a bitek és más csavarok rögzítésére használható.

Bosch AdvancedImpact 18 akkus csavarhúzó

POWER FOR ALL akkus rendszer

A Bosch AdvancedImpact 18 akkumulátoros csavarhúzó a Bosch márka POWER FOR ALL akkus rendszerének része, így szükség esetén az akkumulátor kivehető a csavarhúzóból, és behelyezhető egy másik kompatibilis szerszámba, amelyet éppen használni akarsz. A még nagyobb rugalmasság érdekében az akkumulátor más partnerek (gyártók) POWER FOR ALL rendszert alkalmazó szerszámaiban és gépeiben is használható.

Paraméterek

Akkumulátor

Akkumulátorok száma 1
Akkumulátor feszültsége 18 V
Akkumulátor kapacitása 2,5 Ah

Teljesítmény

Max. fordulatszám 1 500 ford/perc
Max. forgatónyomaték 36 Nm
Motor típusa Szénkefe nélküli
Kód:  BOC032a12
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0.603.9B5.10A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05