Oldal frissítése

BONAMI Timpana Ridge keti asztal

5 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

BONAMI Timpana Ridge keti asztal

Egyszerű, élvezhető, de főleg praktikus és használható. Ilyen és még ehhez hasonló tulajdonságokkal jellemezhetnénk a  Timpana Ridge kerti asztalt. Az asztal lapja erősített üvegből készült és a közepén nyílás van a napernyőnek. Az asztal alumínium szerkezetű, mely egyben ellenálló és könnyű is. Így nem gond az áthelyezése. A kisgyerekes szülők örülni fognak a lekerekített végeknek. A szaladgáló gyerekeknek így nem jelent semmilyen veszélyt. A Ridge Timpana kerti asztal ideális a teraszodra vagy a kertedbe.

A Timpana Ridge kerti asztal fő jellemzői

  • Ellenáll az időjárás viszontagságainak
  • A Timpana Ridge kerti asztal lapja erősített üvegből készült 
  • A közepén nyílás van a napernyőnek
  • Stabil fémszerkezet
  • A Timpana Ridge kerti asztalnak lekerekített végei vannak
  • Egyszerű karbantartással meghosszabbítod az élettartamát

Néhányszori karbantartás  = hosszú élettartam

A nedvesség vagy az eső nem ártanak a Ridge Timpana asztalnak. A fém szerkezetének hosszú az élettartama és igencsak ellenálló. Ha időnként beolajozod vagy viasszal ápolod, kiengedheted a gondolataidból a rozsdásodást. Az asztal nem igényel semmilyen speciális törődést. Az esetleges szennyeződéseket könnyen eltávolíthatod nedves tisztítószeres törlővel vagy szivaccsal. Időnként ajánlatos leellenőrizni és behúzni a csavarokat.  

Anyaga:
fém
erősített üveg

Az asztal méretei:
átmérője: 102 cm
magassága: 71 cm

Paraméterek

Tulajdonságok

Szín Fekete
Anyag Fém
Alak Kerek
Napernyő tartó Igen

Méret

Átmérő 102 cm
Magasság 71 cm
Kód:  BONAMI006
Termékszám:  27974499 Ridge Patio set

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15