Oldal frissítése

Belatrix Luxury 125 Rattan

4,7 9 értékelés
252 090 Ft

Belatrix Luxury 125 Rattan

A Belatrix Luxury 125 felfújható jakuzzi kellemes időtöltést és pihenést biztosít neked. Elegáns rattan kialakítású dizájnjával első pillantásra felkelti a figyelmet. A nyolcszög alakú forma bármelyik kertben vagy teraszon tökéletesen mutat, a levágott sarok pedig ideális háttámlát és ülőhelyet teremt. A jakuzzit akár 4 felnőtt is kényelmesen használhatja egyszerre, így ideális gyermekes családok számára. A víz hőmérsékletét az integrált fűtéssel állíthatod be. Így élvezheted a pihentető fürdőt 35-38 °C-on, vagy forró fürdőt, amelynek vízhőmérséklete 38-42 °C. Ugyanakkor az átfolyó melegítés lehetővé teszi a hőmérséklet óránként 1,5 fokkal való emelését. Kényeztesd a testedet pihenéssel és a pezsgőfürdős masszázzsal a Belatrix Luxury-nak köszönhetően.

A Belatrix Luxury 125 Rattan jakuzzi fő jellemzői

  • Felfújható jakuzzi elegáns kivitelben
  • A ferde sarok fejtámlát és ülőhelyet hoz létre
  • Egyszerre 4 felnőtt használhatja kényelmesen a pezsgőfürdőt
  • Beépített fűtés a hőmérséklet kiválasztásához
  • A Belatrix Luxury, maximális hőmérséklete 42 °C
  • Az átfolyó melegítés lehetővé teszi a hőmérséklet óránként 1,5 fokkal való emelését
  • Vezérlőpanellel a szegélyen
  • Színváltozat: szürke

Tökéletes kikapcsolódás

AA Belatrix Luxury jakuzzi segítségével bármikor pihenhetsz. Ezen túlmenően, a jakuzzi nyújtotta pezsgőfürdős masszázs kedvezően hat a mozgószervekre, pihentető hatást gyakorol a pszichére és jelentősen hozzájárul a bőr ápolásához. A buborékok fokozzák a vérkeringést, masszíroznak és az anyagcserét is javítják.

Egyszerű működtetés

A szabadalmaztatott beépített tápegységnek hála a lehető legkönnyebben telepíthető. A jakuzzi szegélyén egy integrált vezérlőpanel található, amely nagyon könnyen beállítható és vezérelhető. A szilárdságot és a tartósságot a kamrákból álló szerkezet biztosítja, amelynek köszönhetően a jakuzzi helytakarékos is. A csatokkal zárható termikus védőburkolat biztosítja a szennyeződések elleni tökéletes védelmet. A patronszűrő és a szigetelő alátét sem hiányozhat. A Belatrix Luxury 125 remek módja a pihenésnek és kikapcsolódásának elegáns kivitelben.

Méretek:
155 x 155 x 65 cm

Tömeg:
27 kg

Térfogat:
600 l

Paraméterek

Típus

Típus Felfújható
Rendeltetés Kültér
Telepítés Föld feletti

Tulajdonságok

Anyag PVC
Vízmélység 0,65 m
Fúvócsövek száma 130
Személyek száma 4

Design

Alak Négyzet
Szín Bézs

Felszerelés

Felszerelés Ponyva, Alátét

Műszaki specifikációk

Vízmelegítés sebessége 1,5 °C/h
Max. állítható vízhőmérséklet 40 °C
Vízmelegítési teljesítmény 1,8 kW

Szűrés

Szűrő Papírszűrős vízforgató

Térfogat

Térfogat 600 l

Méretek

Átmérő 1,55 m
Magasság 0,68 m
Hosszúság 1,55 m
Szélesség 1,55 m
Kód:  GOA0047
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  PH050016R

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05