Oldal frissítése

Bébé-Jou tiszta pamut rózsaszín

14 190 Ft

Bébé-Jou tiszta pamut rózsaszín

Az a célod, hogy olyan ruhákat vásárolj, amelyek megfelelnek gyermeked igényeinek, és kiváló minőségűek is? A praktikus Bébé-jou lány fürdőköpeny kiváló megoldás annak érdekében, hogy ne fázzon gyermeked zuhanyzás vagy fürdés után. Az elengedhetetlen kellék, amely ötvözi a kényelmet és a stílust, legyen szó hűvös reggelekről vagy hosszú estékről. Az úszást, fürdést és a vízparti pihenést szerető gyermekek ideális ruhadarabja. A köntös pántos rögzítése lehetővé teszi, hogy minden testalkathoz könnyedén igazodjon. Ha gyorsan szeretnéd megszárítani a hajadat, a fürdőköpeny kapucnija segítségedre lesz.

A divatos Bébé-Jou tiszta pamut rózsaszín fürdőköpeny lényeges jellemzői

  • A nagyszerű Bébé-jou lány fürdőköpeny zuhanyzás vagy fürdés után kellemes öltözetet biztosít a test számára
  • Mérete: 0-3 év
  • Könnyű alkalmazkodás minden alakhoz a pántos rögzítésnek köszönhetően
  • Praktikus kapucnival ellátva
  • A divatos Bébé-jou fürdőköpeny készítéséhez felhasznált anyag pamut
  • Selymes, sima és gyorsan száradó
  • A kellemes designt fokozza a stílusos rózsaszín szín

A minőségi Bébé-jou gyermek fürdőköpeny tökéletes kényelmet biztosít

A fürdőköpeny remek kiegészítője a pizsamának otthoni pihenés közben. A kifinomult Bébé-jou fürdőköpeny anyaga pamut. A pamut ruha a legjobb választás fürdés utáni viseletre, mert kellemesen szellőzik és gyorsan szárad, így komfortos viseletet biztosít. Puhaság, simaság, tökéletes nedvszívó képesség és gyors száradás - mindezek elengedhetetlenek egy jó termék számára. A fürdőköpeny elegáns formatervezését kiegészíti a dekoratív rózsaszín szín. A stílusos Bébé-jou fürdőköpeny tökéletes puha kényelmet és meghitt melegséget nyújt a fürdőköpeny, amelyet a gyermek feltétlenül megérdemel.

Mérete:

0-3 év

A csomag tartalma:

köntös

Paraméterek

Tulajdonságok

Rendeltetés Lányoknak
Méret 0-3 év
Bekapcsolás Derékpánt
Anyag pamut
Kapucni Kapucnival
Szín Rózsaszín

Csomag tartalma

Csomag tartalma Köntös
Kód:  HRAls4842
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8714929000189

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20