Oldal frissítése

Bébé-Jou tiszta pamut homok

16 890 Ft

Bébé-Jou tiszta pamut homok

A kényelmes Bébé-jou gyermek fürdőköpeny remek lehetőség arra, hogy kellemesen melegen tartsd gyermeked zuhanyzás vagy fürdés után. Kényelmet és eleganciát kínáló darab, amely elengedhetetlen minden nap, legyen szó hűvös reggelekről vagy hosszú estékről. Azoknak, akik szívesen időznek az uszodákban, víziparkokban vagy wellnessközpontokban. A köntös pántos rögzítése biztosítja a tökéletes illeszkedést minden testalkathoz, akár hosszú időn keresztül is. A fürdőköpeny kapucnija lehetővé teszi, hogy a hidegben is melegen és szárazon tartsd a hajadat.

A tetszetős Bébé-Jou tiszta pamut homok fürdőköntös lényeges paraméterei

  • A dekoratív Bébé-jou gyermek fürdőköntös melegséget és kényelmet biztosít fürdés vagy zuhanyzás után
  • Méret: 0-3 év
  • Köszönhetően a pántos rögzítésnek, könnyedén alkalmazkodik minden alakhoz
  • Praktikus kapucnival
  • A praktikus Bébé-jou fürdőköntös anyaga pamut
  • Sima felületű, puha és gyors száradású
  • A fürdőköntös elegáns kialakítását bézs szín dobja fel

Az elegáns Bébé-jou gyermek fürdőköntös abszolút kényelmet nyújt

A fürdőköpeny ideális választás otthoni viseletként, különösen a pizsama mellett. A puha Bébé-jou fürdőköntös anyaga pamut. A pamut anyagok fürdés utáni viseletre tökéletesek, mivel kiválóan szellőznek és gyorsan száradnak, így a bőr gyorsan megszáradhat és kellemesen érzetet nyújt. A puhaság, simaság, tökéletes nedvszívó képesség és gyors száradás mindannyian fontosak egy minőségi termék számára. A fürdőköpeny elegáns kialakítását kiegészíti a dekoratív bézs szín. A vonzó Bébé-jou fürdőköntös kényelme és meghitt melege a gyermek számára alapvető fontosságú.

Mérete:

0-3 év

A csomag tartalma:

köntös

Paraméterek

Tulajdonságok

Rendeltetés Uniszex
Méret 0-3 év
Bekapcsolás Derékpánt
Anyag Pamut
Kapucni Kapucnival
Szín Bézs

Csomag tartalma

Csomag tartalma Köntös
Kód:  HRAls4843
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8714929000271

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05