Oldal frissítése

Barista & Co french press + tejkiöntő + kakaószóró + mérőkanál

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Barista & Co french press + tejkiöntő + kakaószóró + mérőkanál

Ez a stílusos szett a Barista & Co-tól a finom kávé szerelmeseinek szánt egyedi ajándékcsomag. Tartalmaz egy french press kávéfőzőt, egy tejkiöntőt, egy kakaószórót és egy mérőkanalat. A stílusos, ám egyszerű designnal készült 350 ml-es kávéfőző nagy hatékonysággal rendelkezik, így alkalmas akár három csésze finom kávé gyors elkészítésére. Fel van szerelve egy rozsdamentes szűrővel, mely könnyedén felfogja a kávézaccot, így ténylegesen csak a kávé jut át rajta. A french press rozsdamentes acélból készült, gyönyörű, ún. Electric Copper réz színű bevonattal. Az ellenálló boroszilikát edény praktikus jelzésekkel van ellátva a megfelelő mennyiségű kávé elkészítéséhez.

Fő előnyei

  • Stílusos, 350 ml-es french press kávéfőző
  • Három csésze kávé gyors elkészítésére alkalmas
  • Finom rozsdamentes acélszűrő
  • Rozsdamentes acélból készült, réz bevonattal
  • Elegáns kiöntő a tej szervírozásához vagy habosításához
  • Dekoratív szóró fahéj, kakaó vagy porcukor szórásához
  • Stílusos mérőkanál az őrölt kávé mennyiségének pontos kiméréséhez

Stílusos kiegészítő a tej szervírozásához

Az elegáns 350 ml-es Barista & Co tejkiöntő remekül használható forró vagy habos tej készítéséhez. Rozsdamentes acélból készült, ún. Electric Copper réz színű bevonattal. Ugyanebből az anyagból készült a dekoratív réz színű szóró is, amelybe fahéjat, kakaót vagy akár porcukrot tehetsz a kávé ízesítéséhez. Van hozzá egy átlátszó műanyag fedő is, amellyel a szórószitát fedheted be, hogy védje a szóró tartalmát a nedvességtől, amikor éppen nem használod.

Kényelmes kávékimérés

Az őrölt kávé pontos és kényelmes kiméréséhez a Barista & Co a mérőkanalat is ugyanolyan kivitelben tervezte meg, mint e luxuskivitelű kávéskészlet többi darabját. A kanál egyik végén egy 15 ml-es mérő található egy csésze kávé elkészítéséhez, a másik végén pedig egy 30 ml-es mérő két csészéhez.


Csomagolási méret:
32 × 32 × 13 cm
A készlet tartalma:

  • French press kávéfőző, 350 ml-es
  • Tejkiöntő, 350 ml-es
  • Kakaószóró
  • Mérőkanál

Paraméterek

Tulajdonságok

Daráló típusa Elektromos
Kód:  HAIN006
Termékszám:  DB94002

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10