Oldal frissítése

Anuk

5 6 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Anuk

Elektromos füstölő: Hála ennek az érdekes újdonságnak, otthonában midig évezheti a frissen füstölt élelmiszerek zamatát. A készülék villamos árammal működik, használatra alkalmas nyitott tereken (terasz, udvar stb.) 

Az ANUK elektromos füstölő forró füsttel működik, amelyben a füstölt élelmiszerek mintegy 190 Celsius fokos füst- és hőkezelést kapnak. A feldolgozott élelmiszerek 1 órán belül fogyaszthatóak.

Az előkészített ételeket egy zárt szellőző zóna veszi körül, körülötte tálszerű fűtőtest, amely faforgács fogadására alkalmas: segítségével egyéni ízlés szerinti aroma érhető el. A készülék 0.5kg bükk faforgácsot tartalmaz, egyébként külön vásárolható.

A füstölés hossza előzetesen beállítható, kikapcsolását a készülék hangjelzéssel jelzi.

A praktikus házi füstölő alkalmas sertés-, bárányhús, kolbász, zöldség, gomba, diómandula, sajt füstölésére - az élelmiszerek fajtájának csak a fantázia szab határt.

Jellemzők

Teljesítmény 500W

Súly 5.4kg

Méretek 560 x 260 x 260mm

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Grill típusa

Működési elv Elektromos
Grill típusa Beépített füstölővel, Füstölő

Tömeg

Súly 5,3 kg

Tulajdonságok

Tejlesítmény 500 W
Programok száma 1
Kód:  EAV1191
Termékszám:  9417875200311
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15