Oldal frissítése

AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V

3,9 15 értékelés
Szuper ár
16 990 Ft

AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V

AlzaTools

Könnyű és nagy teljesítményű, akkumulátoros szegélynyíró

Nem szeretnéd többé megtapasztalni a motoros vagy a hagyományos, vezetékes fűnyíróval végzett nehéz és fárasztó munkát? Akkor szerezd be az AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V szegélynyírót, és a gyep karbantartását is szó szerint élvezni fogod! Ezzel az akkumulátoros szegélynyíróval a gyepszélek, fák, kövek, sziklák vagy járdaszegélyek körüli fűnyírás olyan egyszerű, fáradtságmentes és csendes lesz, mint még soha. A szegélynyíró megfelel a legújabb biztonsági előírásoknak, és garantáltan elnyeri majd a tetszésed mindenekelőtt a kiváló minőségű anyagai, a precíz kivitelezése és a kiváló ergonómiája miatt, ami megkönnyíti majd a munkavégzést. Ráadásul része a sokrétű BatteryONE 20V szerszámcsaládnak, amelyet a fejlett technológiával és memóriahatás nélküli, prémium Li-Ion cellákkal ellátott, megbízható akkumulátoraink táplálnak. És a végére hagytuk a legjobbat. Az AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V szegélynyíróra 3 év garancia és 90 napos indoklás nélküli pénzvisszatérítést vállalunk, még akkor is, ha a vállalkozásod számára vásárolsz - tehát az AlzaTools-nál a vásárlás teljesen kockázatmentes.

AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V
AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V

3 év garancia

A termékre 3 év kiterjesztett garancia vonatkozik az üzleti felhasználók számára is

AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V

90 napon belüli pénzvisszatérítés

Ha nem vagy elégedett, 90 napon belül visszaküldheted a terméket


AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V

Az AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V meglepően mozgékony

A hagyományos damil helyett ez a szegélynyíró kétkéses rendszert használ, amelyet az egyszerűség és a karbantartásmentes működés jellemez - nincs szükség az optimális damilhossz folyamatos beállítására. Csak időnként cseréld ki a késeket, és semmi más miatt nem kell aggódnod! További előny, hogy az alapcsomag 20 tartalék kést tartalmaz. A praktikus tartónak köszönhetően pedig a késeket közvetlenül az AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V szegélynyíróhoz csíptetheted, így mindig készenlétben lehetnek a cserére.

AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V

A nehezen hozzáférhető területeken a kaszálás többé nem jelent problémát

Az AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V szegélynyíró 254 mm-es munkaszélességgel rendelkezik, 4 pozícióban állítható és mindkét irányban 90°-kal elforgatható - így minden eddiginél könnyebbé teszi a járdaszegélyek nyírását. Nem kell többé különféle akrobatamozdulatokat kitalálnod, egyszerűen állítsd a vágófejet a kívánt pozícióba, és kezdd el a nyírást! Használd az elülső drótvédőt, ha falak, fák vagy növények körül dolgozol! A robusztus műanyag biztonsági fedél védelmet nyújt a kaszálás közben elrepülő kövekkel szemben.

AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V

Páratlan ergonómia a legapróbb részletekig finomhangolva

A szegélynyírás ezzel a géppel a lehető legkényelmesebb lesz. Az AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V ergonomikus és csúszásmentes fogantyúval és biztonsági zárral rendelkezik. Egy második fogantyúval is ellátták, amelyet beállíthatsz, hogy a szegélynyíró fogása a lehető legkényelmesebb legyen. Ezenkívül a teleszkópos nyéllel 112 és 140 cm között állítható a szegélynyíró hossza - így többé nem kell görnyedned fűnyírás közben. A szegélynyírót megbízható, szénkefés motorral szerelték fel, amelynek maximális fordulatszáma 9000 fordulat/perc. És természetesen a túlterhelés vagy túlmelegedés elleni biztonsági védelem is adott.

AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V

Válaszd ki a kívánt akkumulátort, és fedezd fel a BatteryONE 20V rendszer előnyeit!

                    

Az AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V szegélynyírót akkumulátor és töltő nélkül szállítjuk. Ezek külön vásárolhatók meg, ami egy nagy előnnyel jár. A saját igényeidtől és a várható munkaterheléstől függően választhatsz 20 V-os akkumulátoraink közül, amelyek kapacitása 2Ah (20LBP20V), 4Ah (40LBP20V) vagy 6Ah (40LBP20V). Ha nagy kerted van és gyakran használod a szegélynyírót, akkor erősebb akkumulátort ajánlunk, egyébként egy kisebb kapacitású akkumulátor is elegendő. Ennek a megoldásnak az az előnye hogy, csak egy akkumulátort kell vásárolnod, amely a szegélynyírón kívül az összes kompatibilis AlzaTools BatteryONE 20V kézi és kerti szerszámmal is használható, például a fúrógéppel, a körfűrésszel, a sarokcsiszolóval, a láncfűrésszel, a sövényvágóval és még tucatnyi más eszközzel.

AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V

A 3 év kiterjesztett garanciával nyugodtan hátradőlhetsz

Számunkra a vásárló elégedettsége a legfontosabb, és ezért szeretnénk neked valami extrát nyújtani. Mivel az AlzaTools márkájú termékeink minősége mögött maximálisan kiállunk, az AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V szegélynyíróra 3 év kiterjesztett garanciát kínálunk, amely abszolút mindenkinek jár - még a vállalkozóknak is. Ezt a kiváló garanciát automatikusan és regisztráció nélkül élvezheted!

AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V

Az AlzaTools CGT20V BatteryONE 20V akkumulátoros szegélynyíró részletes leírása

Az AlzaTools BatteryONE 20V akkumulátorokkal kompatibilis

Megbízható, szénkefés motorral

A motor fordulatszáma: 9000 fordulat/perc

Munkaszélesség: 254 mm

A nyíráshoz két kést használ

Ergonomikus, csúszásmentes fogantyú és állítható második fogantyú

Teleszkópos fogantyú a fűnyíró hosszának 112 és 140 cm között történő beállításához

Robusztus burkolat a kaszálás közbeni maximális biztonságért

4 pozícióban állítható hossz

A vágófej mindkét irányban 90°-kal elfordítható a járdaszegély könnyebb nyírása érdekében

Elülső drótvezető pl. falak mellett történő használathoz

Biztonsági védelem túlterhelés és túlmelegedés ellen

20 tartalék kés a csomagban

Méret: 112 × 30 × 16 cm

Tömeg: 1,8 kg

Az akkumulátor hozzávetőleges üzemideje (folyamatos kaszálás esetén): 2Ah: akár 15 perc
4Ah: akár 30 perc

6Ah: akár 45 perc

Az akkumulátor és a töltő nem tartozék

Az AlzaTools BatteryONE 20V termékcsalád

Az AlzaTools BatteryONE akkumulátoros szerszámokkal nem kell a hálózathoz való hozzáférés miatt korlátoznod magad, a választható kapacitású akkumulátorok pedig a lehető legkényelmesebbé és leghatékonyabbá teszik a munkát a szerszámokkal. Kellemes előny, hogy egy akkumulátort több készülékben is használhatsz. Az AlzaTools BatteryONE 20V segítségével nemcsak a műhelyedet, de a kertedet is teljes mértékben felszerelheted mindennel, amire szükséged van - a fúróktól a sarokcsiszolón át a láncfűrészekig és más kézi szerszámokig. Termékeinknél a minőségi kidolgozást, a megbízható teljesítményt és nem utolsósorban a felhasználói kényelmet keressük.

A vásárláshoz a következőkre lesz szükséged

Paraméterek

Típus

Típus Húros kasza

Meghajtás

Meghajtás Akkus

Vágási rendszer

Vágórendszer Penge

Tulajdonságok

Munkaszélesség 254 mm
Tömeg 1,8 kg
Fogantyú típusa Fogantyú
Markolat jellemzői Ergonomikus
Tulajdonságok Csuklós vágófej

Akkumulátor

Akkumulátorok száma akku nélkül
Akkumulátor feszültség 20 V

Terméktípus

Terméktípus Készülék

Akkumulátor

Akku program AlzaTools BatteryOne
Kód:  ATPT024
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  AT-CGT20V

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10