Oldal frissítése

AIPER Surfer S1

244 690 Ft

AIPER Surfer S1

AIPER Surfer S1 – a környezetbarát és problémamentes tisztításért

Az AIPER Surfer S1 vezeték nélküli medenceporszívó napenergiát használ a folyamatos áramellátás biztosítása érdekében. Így élvezheted a medence szó szerint gondtalan tisztítását. Egyszerűen csak helyezd a robotot a medencébe, a napelem pedig elvégzi a többit - medencéd egész nap úszásra kész lesz. Akár 10 órán keresztül is képes a felszínen lebegni, és a Sunseeker algoritmus azt is biztosítja, hogy az AIPER Surfer S1 soha ne merüljön ki az áramból, és mindig gondoskodik arról, hogy időben feltöltődjön. Alkalmas minden föld feletti és földbe épített lapos aljú medencéhez, amelynek teljes felülete legfeljebb 300 m2.
AIPER Surfer S1

Minőségi kialakítás a csúcsteljesítmény érdekében

Az AIPER Surfer S1 készülékkel hatékony tisztításban lesz részed. Szénkefe nélküli motorja és lapátkerekes kialakítása biztosítja a szennyeződés alapos eltávolítását, így medencéd pillanatok alatt ragyogóan tiszta lesz. Mondj búcsút a kézi tisztításnak, és élvezd a vízben töltött több időt. A kefe nélküli motorrendszer csökkenti a kopást, miközben optimalizálja a teljesítményt a hatékony tisztítás érdekében, és meghosszabbítja az AIPER medenceporszívó élettartamát. A szennyeződésgyűjtő kosár kapacitása 5 liter, így nem kell olyan gyakran ürítenie.

AIPER Surfer S1

Nagy teljesítmény és négy tisztítási mód

Az AIPER Surfer S1 ultrahangos detektorokkal van felszerelve, amelyek felismerik a medence falait, aminek köszönhetően nem ütközik bele. Így növelik a skimmer tisztítási hatótávolságát, és egyben biztonságosan megtisztítják az egész medencét a szélétől a széléig. Ez a robot a napelemes töltés mellett egyenáramú töltésre is lehetőséget kínál, így az időjárástól függetlenül feltöltheted és kitisztíttathatod a medencét.

AIPER Surfer S1

Csatlakoztasd az AIPER Surfer S1-et az AIPER alkalmazással. A csatlakoztatás után figyelemmel kísérheted az akkumulátor állapotát, módosíthatod a beállításokat vagy manuálisan vezérelheted a porszívót.

AIPER Surfer S1

A medence egy meghatározott területére kell összpontosítanod? Az AIPER alkalmazás lehetővé teszi az AIPER Surfer S1 kézi vezérlését. Ezzel az egyszerűen használható móddal jobban összpontosíthatod azokra területekre, amelyek jobban szennyezettek.

AIPER Surfer S1

Az AIPER alkalmazás valós idejű információkat biztosít a medence hőmérsékletéről, a tisztítási előzményekről és a berendezések állapotáról.

AIPER Surfer S1

Az AIPER Surfer S1 medenceporszívó legfontosabb jellemzői

  • Alkalmas lapos fenekű, maximum 300 m2 összméretű medencékhez
  • 4000 mAh-s akkumulátor, akár 10 órás üzemidővel
  • Két erős kefe nélküli motor
  • Az AIPER Surfer S1 kompakt és könnyű kialakítást kínál
  • Két töltési lehetőség – napelemes és hálózatról
  • Vízérzékelő - a motor csak akkor aktiválódik, ha vízbe merül
  • LED akkumulátor jelző
  • AIPER mobil alkalmazás távirányítóhoz
  • Ajánlott vízhőmérséklet: 10-35 °C
  • Töltési idő: körülbelül 4 óra
  • Szűrési kapacitás: 5 liter
  • Szűrési képesség: 180 µm
  • A csomag tartalma: AIPER Surfer M1, mágneses töltő és használati útmutató

Paraméterek

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 4 óra
Akkumulátor kapacitása 4 000 mAh
Akkumulátor feszültség 10,8 V

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Típus

Típus Automatikus
Tisztítás Vízvezetékek

Alkalmas

Alkalmas: Föld feletti medencékhez, Süllyesztett medencékhez
Maximális ajánlott medenceméret 300 m2

Szűrés

Szűrőrendszer Kosár
Szűrés finomsága 180 µ

Méret & tömeg

Magasság 20 cm
Szélesség 56 cm
Mélység 45 cm

Csomagolás

Csomag része Töltő
Kód:  AIPbaz007
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  S1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20