Oldal frissítése

AIPER Seagull Pro Vezeték nélküli robotporszívó

3,0 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AIPER Seagull Pro Vezeték nélküli robotporszívó


AIPER Seagull Pro - a legerősebb, vezeték nélküli robot medencetisztító berendezés

Ismerd meg az eddigi legfejlettebb vezeték nélküli robotporszívót, az AIPER Seagull Pro-t. Ez a porszívó sok időt és pénzt takarít meg neked, és összességében megkönnyíti az életedet. A világon elsőként kapott négymotoros rendszert és WavePath navigációs technológiát. Ez szó szerint az egész medencét megtisztítja, beleértve a falakat és a vízfelületet is. Az egyedülállóan kialakított kettős szívó- és ürítő rendszer növeli a porszívó teljesítményét, hatékonyságát és tisztításiképességeit. Győződj meg a saját szemeddel a maximális hatékonyságról minimális költséggel!


10-szer hatékonyabb tisztítás és alacsonyabb energiafogyasztás

Az AIPER Seagull Pro a legmodernebb WavePath Nagivation ütemezéstechnológiával van felszerelve, amely lehetővé teszi a vákuum számára, hogy a hagyományos véletlenszerű mozgás helyett egy rögzített algoritmus szerint mozogjon és dolgozzon. A készülék sokkal nagyobb területet fed le, miközben sok energiát takarít meg. Az AIPER Seagull Pro teljesen vezeték nélkül működik, így búcsút mondhatsz az összegabalyodott kábeleknek és a tartozékhalmoknak. Egyszerűen csak dobd a porszívót amedencébe, és élvezd a szabadidőt!


Az AIPER Seagull Pro lenyűgöz extrém teljesítményével

A négymotoros rendszer 200 W teljesítménnyel és innovatív szűrőrendszerrel működik. Egyetlen perc alatt lenyűgöző, 490 liter vizet képes megszűrni - az AIPER Seagull Pro elképesztő mennyiségű szennyeződést képes felfogni a homoktól kezdve az apró leveleken át az algákig és egyéb szemétig. Ez a modell különösen alkalmas igazán nagy, akár 300 m2-es medencékhez. 



Egyetlen kapcsolóval történő aktiválása és három tisztításmód

Természetesen a működtetése is nagyon egyszerű - a robot egyetlen érintéssel aktiválható. Ennyi, és már csak arra kell várnod, hogy az AIPER Seagull Pro megtisztítsa medencédet. A négykerék meghajtásnak köszönhetően ez az akkumulátoros porszívó hatékonyan takarítja le a falakat és a vízfelületeket is. Összesen három tisztítási mód áll a rendelkezésedre – automatikus (padló + fal), csak a padló vagy csak a falak tisztítása. 


AIPER Seagull Pro akár 180 percig is működik

Az Aiper ebbe a modellbe integrálta az eddigi legjobb akkumulátorrendszerét. A beépített 9 000 mAh-s akkumulátor lehetővé teszi, hogy a porszívó akár 180 percig is működjön egyetlen feltöltéssel.  Ez 60%-kal hosszabb üzemidőt jelent más porszívókhoz képest. A töltést is megújították, és az idő felére csökkentették. Az AIPER Seagull Pro most mindössze 1,5 óra alatt feltöltődik. 


A vezeték nélküli akkumulátoros porszívó praktikus funkciókat kínál

A robotporszívó önparkoló funkcióval is rendelkezik, amelynek segítségével automatikusan megáll a falnál, hogy a tisztítási ciklus befejeztével vagy az akkumulátor lemerülésekor könnyedén eltávolítható legyen a medencéből. A speciális nyílásnak köszönhetően a porszívóból másodpercek alatt könnyen leüríthető a víz . Az AIPER Seagull Pro-t csak fel kell emelni.


Az AIPER Seagull Pro medenceporszívó legfontosabb jellemzői

  • Négymotoros rendszer az extrém teljesítményért
  • WavePath Nagivation ütemezéstechnológia
  • Tisztítja a medence alját, a falakat és a vízfelületet
  • Különböző formájú medencékhez (kör, téglalap alakú, stb. )
  • Maximális medenceméret legfeljebb 300 m2
  • Vezeték nélküli, akkumulátoros kialakítás - akár 180 perc akkumulátor-üzemidő
  • Energiahatékony
  • Az akkumulátor töltöttségi szintjét jelző LED-lámpa
  • Könnyű szűrőtisztítás
  • Az AIPER Seagull Pro mindössze 1,5 óra alatt feltöltődik
  • Méretek: 25,5 × 36,8 × 40,7 cm


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 1,5 óra
Működési idő 180 perc
Akkumulátor kapacitása 9 000 mAh
Akkumulátor feszültség 25,2 V

Szűrés tulajdonságai

Fajta Patronos
Medence max. térfogata 130 m3
Fogyasztás 70 W

Tulajdonságok

Típus Porszívó
Alkalmas: Föld feletti medencékhez, Süllyesztett medencékhez
Típus Automatikus

További információk

Tápkábel hossza 1 m
Medence max. mérete 130 m2

Méretek

Magasság 25,5 cm
Szélesség 36,8 cm
Mélység 40,7 cm

Kiegészítő típusa

Kiegészítő típus Porszívó
Kód:  AIPbaz003
Termékszám:  ZT6001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20